Menu

Van Werven staat klaar voor Indoor Tractor Pulling 2019

8 februari 2019

Dit weekend vindt de 36ste editie van de Indoor Tractor Pulling plaats in de Zwolse IJsselhallen. Al jarenlang is Van Werven als sponsor actief betrokken bij dit evenement. Tientallen vrijwilligers en meerdere machines staan klaar om het evenement tot een succes te maken. Voor het eerst staat van Werven met een stand in de entreehal. 

In de IJsselhallen is met hulp van Van Werven een wedstrijdbaan aangelegd van ruim 85 meter. De top-baan is voorzien van de juiste kleisoort, waarop de tractoren de meeste grip kunnen vinden om de sleepwagen zo ver mogelijk te verplaatsen. Edwin Kragt coördineert het project namens Van Werven en vertelt dat het geen probleem is om hiervoor vrijwilligers te regelen. Vrijdag zijn er zeker vijfentwintig liefhebbers die helpen en zaterdag maar liefst negenentwintig medewerkers van Van Werven. Edwin: “We rijden eerst de grond naar de hal en maken vervolgens de baan rijklaar. Tijdens de wedstrijden zorgen we er met vijftien sleeptrekkers, waarvan zes van onszelf, voor dat de trekkers op de juiste plek komen te staan.” Naast de sleeptrekkers zet Van Werven nog twee mobiele kranen in, twee shovels en een dumper. Ook worden er rijplaten en draglineschotten neergelegd.
 

Van Werven-quiz

Naast het bekijken van de wedstrijden kunnen bezoekers ook een kijkje nemen in het rennerskwartier, waar je de machines van dichtbij kunt bekijken. Nieuw dit jaar zijn de verschillende stands in de entreehal. Van Werven heeft daar zijn stand opgebouwd om onder meer de openstaande vacatures onder de aandacht te brengen. Geïnteresseerden hebben de kans om extra informatie te halen bij de medewerkers op de stand. Tot slot is er een Van Werven-quiz rondom de meegebrachte minikraan. Test je kennis en doe mee met de verloting van een Van Werven Ginaf miniatuur.
 

Programma 

Op zaterdag 9 februari worden 2 sessies verreden. De 1e sessie start om 11.00 uur met de Two Wheel Drives, Light Modifieds, Limited Superstocks en Unlimiteds.. De 2e sessie vangt aan om 18.00 uur met de Mini Unlimiteds, Modifieds, Vekoma Frictie Superstocks. Ook op vrijdagavond worden er vanaf 18.00 uur sessies gereden. Meer informatie: indoortractorpulling.nl
 

Verder lezen

​Kom langs op de Infra Relatiedagen in Hardenberg

​Kom langs op de Infra Relatiedagen in Hardenberg

01 februari 2019

Zoals ieder jaar is Van Werven te vinden op de Infra Relatiedagen in Hardenberg. De beurs die grond-, weg- en waterbouw professionals samenbrengt. Dit jaar vindt de beurs voor het twintigste maal plaats. Wij ontmoeten u graag in stand 555.

Lees meer
Van Werven ondertekent Plastic Pact NL

Van Werven ondertekent Plastic Pact NL

25 februari 2019

Minder plastic gebruiken, al het plastic dat we gebruiken recyclebaar maken en meer recyclaat toepassen in nieuwe plastic producten. Dat is de deal die Van Werven op donderdag 21 februari 2019 mede ondertekende in het Plastic Pact NL. Van verpakker tot producent en van supermarkt tot afvalverwerker: de hele keten pakt het probleem samen op. Goed nieuws volgens Van Werven.

Lees meer