Menu

Van Werven en Heicom op Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg

11 januari 2019

Op 15, 16 en 17 januari staat de Evenementenhal in Hardenberg in het teken van de groene branche. Tijdens de Groene Sector vakbeurs zijn zowel Van Werven als dochterbedrijf Heicom vertegenwoordigd. We nodigen u graag uit om hier inspiratie op te doen!

Al enkele jaren nemen Heicom en Van Werven deel aan de Groene Sector Vakbeurs. Dit kennis- en netwerkmoment richt zich op de gehele groene branche, van boomkwekers, producenten en importeurs tot dealers van inrichtingsmaterialen en machines. Als leverancier van bodemverbeteraars en substraten mag Heicom hier niet ontbreken. Van Werven recyclet diverse stormen op zijn recyclingvestigingen en zet (groene) reststromen om in biobrandstoffen en biofiltermateriaal.  


Het Groene Inspiratiepark

Heicom staat in én langs het Groene Inspiratiepark. Een terrein ter grootte van duizenden vierkante meters (een complete beurshal) waar alle onderdelen uit het vak samenkomen. Hans van der Weerd vertelt: “In dit nagebootste stadspark kunnen bezoekers onze producten zien en de toepassing hiervan ervaren. Een voorbeeld hiervan is de sandwichconstructie, waarmee we gezonde groei kunnen garanderen ondanks zware verkeersbelasting. Dit is te zien in het park en lichten we graag toe op onze stand, aan de rand van het park.”
 

Van Werven

Van Werven infra & recycling, het moederbedrijf van Heicom, is verderop op stand 145 te vinden. “Waar gewerkt wordt in het groen, komen ook reststromen vrij”, legt Roelf Schuiling de aanwezigheid van Van Werven uit. “Van Werven heeft diverse locaties in Nederland - waaronder Balkbrug nabij Hardenberg - waar wij deze reststromen recyclen. Met onze afdeling biobased products zetten we natuurlijke reststromen om in biofiltermateriaal en biobrandstoffen. Over deze activiteiten én onze andere bedrijfsactiviteiten vertellen we u graag meer!”
 
De beurs vindt plaats van 15 tot en met 17 januari in de Evenementenhal in Hardenberg. De beurs is dagelijks geopend van 13.00 – 21.00 uur. Naast de diverse stands zijn er lezingen en inspiratiesessies. Bekijk hier alle informatie. Bestel hier je gratis kaarten en klik hier voor meer informatie over het inspiratiepark. 

Verder lezen

Van Werven start plastic recycling in Zweden

Van Werven start plastic recycling in Zweden

10 januari 2019

Van Werven is sinds 2 januari ook in Zweden actief. Vanuit de plaats Sexdrega zal Van Werven Sweden AB gemengde harde kunststoffen sorteren en vanaf medio 2019 verder opwerken tot hoogwaardige grondstoffen.
 

Lees meer
​Kom langs op de Infra Relatiedagen in Hardenberg

​Kom langs op de Infra Relatiedagen in Hardenberg

01 februari 2019

Zoals ieder jaar is Van Werven te vinden op de Infra Relatiedagen in Hardenberg. De beurs die grond-, weg- en waterbouw professionals samenbrengt. Dit jaar vindt de beurs voor het twintigste maal plaats. Wij ontmoeten u graag in stand 555.

Lees meer