Menu

Herinrichting Recycling Oldebroek

3 juni 2024

Vanaf maandag 10 juni (week 24) tot maandag 26 augustus (week 34) werken wij aan de herinrichting van onze recyclingvestiging in Oldebroek. Dit betekent dat we gedurende deze periode minder wegingen kunnen uitvoeren dan je van ons gewend bent. Om de drukte te spreiden, ben je van harte welkom op onze vestiging aan de Middeldijk 16 in Hattemerbroek.

Hoe zit het met mijn milieupas?

Als inwoner van de gemeente Oldebroek heb je een milieupas ontvangen, waarmee je tegen gereduceerd tarief afval kunt storten. Deze pas kun je gedurende de werkzaamheden ook gebruiken op onze recyclingvestiging in Hattemerbroek.
 

Asbest

Op onze vestiging in Hattemerbroek wordt geen asbest ingenomen. Hiervoor kun je terecht op onze recyclingvestiging in Oldebroek.
 

Openingstijden

  • Oldebroek: maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 12.00 uur.
  • Hattemerbroek: maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 17.00 uur.

Verder lezen

Duurzaamheidsverslag Van Werven 2023: Emissievrijer naar de toekomst

Duurzaamheidsverslag Van Werven 2023: Emissievrijer naar de toekomst

01 mei 2024

Met gepaste trots presenteren wij het Duurzaamheidsverslag 2023. Hierin blikken we terug op de stappen die we in het afgelopen jaar hebben gezet op het gebied van duurzaamheid op het gebied van people, planet en profit; onze mensen, de planeet en de onderneming. Opvallend aan het afgelopen jaar is de grote toename van investeringen in emissievrij materieel en laadoplossingen hiervoor. Hier gaan we voorlopig nog niet mee stoppen, omdat wij echt geloven dat dit de toekomst is.

Lees meer
Van Werven ondertekent Grondstoffen Akkoord

Van Werven ondertekent Grondstoffen Akkoord

25 januari 2017

Van Werven heeft op 24 januari in Den Haag mede het Grondstoffen Akkoord ondertekend. Hierin staan afspraken om de Nederlandse economie te laten draaien op herbruikbare grondstoffen. Namens het kabinet tekenden staatssecretaris Dijksma (Infrastructuur en Milieu) en minister Kamp (Economische Zaken).  

Lees meer