Menu

Van Werven wint Veluwse Innovatieprijs 2024

14 juni 2024

Met trots delen wij mee dat Van Werven de Veluwse Innovatieprijs 2024 heeft gewonnen voor onze emissievrije grondverzetsoplossingen. Door gebruik te maken van elektrische grondverzetmachines, voertuigen, geavanceerde accuboxen en het elektrisch transporteren van materieel, heeft Van Werven zich laten zien als een voorloper in duurzame innovatie. ​Harry Hertsenberg, Directeur Infra, nam namens Van Werven de prijs in ontvangst.De prijs werd toegekend op basis van vier criteria: de complexiteit van de innovatie, het duurzaamheidskarakter, de economische impact van de kandidaat en de economische impact op de samenwerkingspartners. Bij Van Werven dragen we direct bij aan de vermindering van CO2-uitstoot. Ons totaalpakket is volledig emissievrij en wordt ook aan andere partijen aangeboden. De jury noemde Van Werven een ware pionier op het gebied van innovatie. “Het bedrijf had zich al onderscheiden op het gebied van recycling en voert verduurzaming nu verder door met emissieloos grondverzet. Het gebruik van elektrisch materieel en accuboxen die groen worden geladen, zal een nieuwe standaard voor de sector worden,” aldus de vakjury van Innovatiehuis Noord-Veluwe.

We feliciteren ook Van Gelder Kabel-, Leiding- en Montagewerken met het winnen van de publieksprijs en uiteraard ook de andere genomineerden Allinq en JAK and OIL.

Meer lezen? Klik dan hier.

Verder lezen

Herinrichting Recycling Oldebroek

Herinrichting Recycling Oldebroek

03 juni 2024

Vanaf maandag 10 juni (week 24) tot maandag 26 augustus (week 34) werken wij aan de herinrichting van onze recyclingvestiging in Oldebroek. Dit betekent dat we gedurende deze periode minder wegingen kunnen uitvoeren dan je van ons gewend bent. Om de drukte te spreiden, ben je van harte welkom op onze vestiging aan de Middeldijk 16 in Hattemerbroek.

Lees meer
Aangepaste openingstijden bouwvak

Aangepaste openingstijden bouwvak

15 juli 2024

De zomervakantie is in aantocht. Benieuwd wanneer wij geopend zijn gedurende deze vakantie? Bekijk hier meer.

Lees meer