Menu

Duurzaamheidsverslag 2023: Emissievrijer naar de toekomst

1 mei 2024

Met gepaste trots presenteren wij het Duurzaamheidsverslag 2023. Hierin blikken we terug op de stappen die we in het afgelopen jaar hebben gezet op het gebied van duurzaamheid op het gebied van people, planet en profit; onze mensen, de planeet en de onderneming. Opvallend aan het afgelopen jaar is de grote toename van investeringen in emissievrij materieel en laadoplossingen hiervoor. Hier gaan we voorlopig nog niet mee stoppen, omdat wij echt geloven dat dit de toekomst is.

People, Planet, Profit
Het afgelopen jaar was voor ons een jaar van aanpassen. Gelukkig is dat iets waar wij heel goed in zijn. Waar we in 2022 nog het beste jaar ooit draaiden met onze plastic recycling divisie, sloeg dat afgelopen jaar om. De wereld veranderde, de prijzen waren sterk aan externe invloeden onderhevig en we moesten flink schakelen. Toch konden we het jaar uiteindelijk positief afsluiten en kijken we vol vertrouwen uit naar de toekomst.
 
Voor onze medewerkers voegden we vier evenementen toe aan de agenda, om betrokken te blijven bij Van Werven en elkaar. We organiseerden drie keer Bijpraten, een ontspannen bijeenkomst op vrijdagmiddag met lekker eten en drinken en een praatje van de directie. Daarnaast was er alle ruimte om bij te praten met collega’s. Een andere primeur dit jaar was het Van Werven Zomerfeest. Een festival op het terrein van FlevoNice waar we een heerlijke feestelijke avond met elkaar hadden.
 
Lees meer over onze stappen op het gebied van duurzaamheid in ons Duurzaamheidsverslag 2023.

Verder lezen

Zaterdag 27 april (Koningsdag) gesloten

Zaterdag 27 april (Koningsdag) gesloten

27 maart 2024

Op Koningsdag, zaterdag 27 april, zijn al onze vestigingen gesloten. Ook de recyclingvestigingen in Balkbrug en Oldebroek zijn niet geopend.

Lees meer
Herinrichting Recycling Oldebroek

Herinrichting Recycling Oldebroek

03 juni 2024

Vanaf maandag 10 juni (week 24) tot maandag 26 augustus (week 34) werken wij aan de herinrichting van onze recyclingvestiging in Oldebroek. Dit betekent dat we gedurende deze periode minder wegingen kunnen uitvoeren dan je van ons gewend bent. Om de drukte te spreiden, ben je van harte welkom op onze vestiging aan de Middeldijk 16 in Hattemerbroek.

Lees meer