Menu

Feestelijke cheque-uitreiking voor twaalf goede doelen

21 maart 2022

Van Werven schenkt dit jaar €60.000 euro aan twaalf goede doelen. Op donderdag 17 maart kwam een groot aantal vrijwilligers langs op het hoofdkantoor in Oldebroek, om daar symbolisch een geldbedrag in ontvangst te nemen.

Cor van Werven, technisch directeur, heet iedereen welkom. Hij vertelt namens de directie en aandeelhouders waarom Van Werven jaarlijks een gift geeft. “Als we als bedrijf succesvol zijn, willen we daarin graag delen met anderen. Gedreven vanuit onze kernwaarden vragen wij, de directie en aandeelhouders, onze medewerkers jaarlijks om goede doelen aan te dragen. Ook in 2021 werd hier vol enthousiasme op gereageerd. Enkele collega’s die een goed doel aandroegen, zijn hier ook aanwezig. Super mooi!”
 

Dankbaarheid

Eén goed doel kon vanwege het coronavirus niet komen, maar verder waren ook alle goede doelen vertegenwoordigd. Tijdens de bijeenkomst vertelden aanwezigen om de beurt over het vertegenwoordigde goede doel en de bijbehorende projecten. Dat het geld goed terecht komt, staat vast! Cor: "Het is prachtig om te zien hoe dankbaar de goede doelen zijn. Iemand van Wheels for Freedom, een stichting die motorreizen regelt voor iedereen in een rolstoel, knutselde zelfs speciaal voor ons een bedankje in elkaar. 'Het kostte maar drie dagen!' zei hij er trots bij. Het is ook bijzonder om zoveel gedreven mensen te ontmoeten, die zich vol enthousiasme inzetten voor de ander. We zijn blij dat we hen met een nieuwjaarsgift hierin kunnen ondersteunen."

 
 

Hulp bij de opstart

“Wat een mooie dag gisteren!”, schrijft Youth for Christ enthousiast op LinkedIn. “Twee jaar geleden was Cor van Werven bij onze teamleider Ronald Welmers op bezoek in Zwolle en raakte hij onder de indruk van het jongerenwerk in Zwolle. Goed doen en het goede nieuws brengen gaan bij ons hand in hand. Karina Groothuis is afgelopen september in Wezep gestart. Dat was voor Cor aanleiding om middels deze gift te helpen om de opstart in Wezep mogelijk te maken. Als Stichting Youth for Christ Zwolle zijn we daar heel blij mee en dankbaar voor!”
 

Goede doelen

Aan de volgende goede doelen werd een geldbedrag uitgereikt:

 • Roemeniëreis Wezep,
 • Youth for Christ Wezep,
 • Wycliffe Bijbelvertalers,
 • Dravet Syndroom,
 • Wheels 4 Freedom,
 • Veluwse Wens Ambulance,
 • Landgoed Hezenberg,
 • UNICEF Business Buddies,
 • Stichting Ezra,
 • Stichting Tekenen voor Kinderen,
 • het Leger des Heils en
 • EBF Elburg.

Verder lezen

​Nieuwe zuigwagen ‘relevanter dan ooit’!

​Nieuwe zuigwagen ‘relevanter dan ooit’!

15 maart 2022

Van Werven is sinds eind februari in het bezit van een zuigwagen. Deze nieuwste aanwinst voorkomt schades aan kabels en leidingen en is in te zetten op moeilijk bereikbare plekken. “Anno 2022 is deze zuigwagen relevanter dan ooit!”, stelt Harry Hertsenberg.

Lees meer
Kom langs op de Infra Relatiedagen in Hardenberg!

Kom langs op de Infra Relatiedagen in Hardenberg!

29 maart 2022

Dinsdag 29, woensdag 30 en donderdag 31 maart 2022 staat de evenementenhal in Hardenberg weer in het teken van grond-, weg- en waterbouw. Van Werven is hier, net als ruim 330 andere exposanten, aanwezig op de Infra Relatiedagen. Dit jaar focust de beurs volop op innovatie: iets waar Van Werven ook continu mee bezig is!

Lees meer