Menu

Afsluiting Middeldijk (Recycling Hattemerbroek)

6 september 2023

Vanaf maandag 4 september om 07:00 uur tot maandag 16 oktober om 16:00 uur is de rotonde Rondweg-Duurzaamheidsstraat en de kruising Duurzaamheidsstraat-Voskuilerdijk voor de duur van zes weken afgesloten voor doorgaand verkeer.Om sluipverkeer te voorkomen is de Middeldijk ook afgesloten. Onze recyclingvestiging in Hattemerbroek is te bereiken via de andere zijde van de Middeldijk (via Jan Bakker).

De afsluiting is nodig voor een nieuwe aansluiting van Wezep en het bedrijvenpark H2O. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door Gebr. Van Der Lee en zijn in opdracht van provincie Gelderland. 

Verder lezen

Duurzaamheidsverslag 2022

Duurzaamheidsverslag 2022

30 juni 2023

Een jaarlijks terugkerend ritueel is het maken van ons duurzaamheidsverslag. Een terugblik op het afgelopen jaar, waarin we beschrijven wat we allemaal hebben gedaan voor onze mensen, voor onze planeet en voor onze eigen onderneming. Wij zeggen vaak; duurzaamheid is voor ons niet iets wat we er even bij doen, maar het is het fundament van waaruit wij ons werk doen.
 

Lees meer
Van Werven ondertekent Grondstoffen Akkoord

Van Werven ondertekent Grondstoffen Akkoord

25 januari 2017

Van Werven heeft op 24 januari in Den Haag mede het Grondstoffen Akkoord ondertekend. Hierin staan afspraken om de Nederlandse economie te laten draaien op herbruikbare grondstoffen. Namens het kabinet tekenden staatssecretaris Dijksma (Infrastructuur en Milieu) en minister Kamp (Economische Zaken).  

Lees meer