Menu

Duurzaamheidsverslag 2022

30 juni 2023

Een jaarlijks terugkerend ritueel is het maken van ons duurzaamheidsverslag. Een terugblik op het afgelopen jaar, waarin we beschrijven wat we allemaal hebben gedaan voor onze mensen, voor onze planeet en voor onze eigen onderneming. Wij zeggen vaak; duurzaamheid is voor ons niet iets wat we er even bij doen, maar het is het fundament van waaruit wij ons werk doen.
 

Afgelopen jaar was het zakelijk gezien voor Van Werven een goed jaar. Maar dat kunnen we van de ontwikkelingen in de wereld niet zeggen. Waar we eindelijk uit de coronacrisis kwamen, viel Rusland Oekraïne binnen en kwamen we terecht in de eerste grote oorlog op ons continent sinds lange tijd. Een oorlog met een enorme impact op het leven, ook in Nederland. De energieprijzen stegen tot historische hoogtes, net als de brandstof- en grondstofprijzen. Het leven werd voor iedereen duurder, niet alleen voor onze medewerkers, maar ook voor ons als onderneming.

En toch maakten wij een grote slag op het gebied van elektrificatie. Al liep de kilowattuur-prijs ver boven de grafieken uit, wij bleven geloven dat elektriciteit de toekomst is.

In ons duurzaamheidsverslag kijken we naar de thema’s People, Planet en Profit; wat hebben we in 2022 gedaan om duurzaam om te gaan met onze mensen, met onze planeet en met onze onderneming. Lees snel verder om het hele verslag te lezen!

Verder lezen

Openingstijden bouwvak

Openingstijden bouwvak

26 juni 2023

Bijna vakantie! Grote schoonmaak of heb je nu eindelijk tijd voor een tuinverbouwing? Check hieronder de openingstijden in de bouwvak voor het wegbrengen van je afval, zodat je niet voor een dicht hek komt te staan. Scroll even naar onderen voor de openingstijden van de zandwinning Sekdoorn.

Lees meer
Afsluiting Middeldijk (Recycling Hattemerbroek)

Afsluiting Middeldijk (Recycling Hattemerbroek)

06 september 2023

Vanaf maandag 4 september om 07:00 uur tot maandag 16 oktober om 16:00 uur is de rotonde Rondweg-Duurzaamheidsstraat en de kruising Duurzaamheidsstraat-Voskuilerdijk voor de duur van zes weken afgesloten voor doorgaand verkeer.

Lees meer