Menu

Zeven nieuwe machines voor Van Werven

21 september 2021

Op vrijdagmiddag 17 september reden maar liefst zeven nieuwe machines het terrein aan de Verlengde Looweg op. Van Werven voegde twee shovels en vijf tractoren met kippers toe aan het machinepark.

De twee shovels (Volvo L90H) zijn uitgevoerd met extra opties om met een Doppstadt-zeef te kunnen werken, waaronder overdruk en een compressor voor luchtremmen. De nieuwe Fendt 718 en VGM-kippers zijn dankzij de veiligheidsbumper, afdekkleppen, aanrijdbeveiliging en camera's extra veilig. Zowel de tractoren als de shovels beschikken over kentekens en zijn met hun stage 5-motoren ook nog eens superzuinig en schoon. 

 


Tijd voor vernieuwing

Martijn Meuleman, beheerder materieel bij Van Werven: "De nieuwe shovels en tractoren vervangen onze oude machines. Deze hadden ruim 16.000 uur op de klok staan, dus het was tijd voor vernieuwing. We moesten er even op wachten, want begin dit jaar werd de levering uitgesteld. Nu begint alles weer op gang te komen, gelukkig! We zijn blij dat we de machines nu in gebruik kunnen nemen."
 

Prettige samenwerking

De shovels werden geleverd door SMT Nederland, de tractoren door R. van der Weerd landbouwmachines en de kippers door Van Ginkel Machines BV.  Martijn: “Alle drie zijn het vaste leveranciers. Belangrijk is de goede samenwerking, snelle service en kwaliteit van het materieel.”
 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

verhuurmachines@vanwerven.nl
0525 - 63 14 41


  

 

Verder lezen

Van Werven Plastic Recycling wint Circulair Ondernemen Award 2020

Van Werven Plastic Recycling wint Circulair Ondernemen Award 2020

09 september 2021

Van Werven Plastic Recycling heeft woensdagmiddag 8 september 2021 de Circulair Ondernemen Award 2020 gewonnen. Trudy Huisman, voorzitter van de Economic Board Regio Zwolle en Eddy van Hijum, gedeputeerde Provincie Overijssel overhandigden tijdens de zomerbijeenkomst van VNO-NCW en MKB Nederland Regio Zwolle de award aan Ton van der Giessen van Van Werven Plastic Recycling. De drie finalisten waren Komeco, Vepa en Van Werven Plastic Recycling.

Lees meer
​Laat je (om)scholen tot vakman of vakvrouw

​Laat je (om)scholen tot vakman of vakvrouw

04 oktober 2021

Wil je aan de slag als grondwerker of machinist in de GWW, maar heb je niet het juiste diploma? Van Werven biedt gemotiveerde kandidaten sinds september 2021 de kans om het vak in drie weken te leren, mét baangarantie. 

Lees meer