Menu

Vervanging weegbrug Recycling Van Werven Harderwijk

22 december 2020

In week 52 en 53 vervangen wij onze weegbrug in Harderwijk. Hierdoor is er in deze twee weken geen weegbrug aanwezig. Hiervan kun je enige overlast ervaren, al proberen we dit tot een minimum te beperken. 

Op 22, 23 en 24 december mag je gebruikmaken van de weegbrug bij Reukema (Lorentzkade 2). In week 53 is er helaas geen weegbrug beschikbaar. Vanaf 4 januari 2021 zijn wij weer volledig operationeel.
 
Wij vinden het ontzettend fijn dat de leverancier van onze weegbrug bereid was om de vervanging rondom te feestdagen uit te voeren. In deze relatief rustige periode, hopen we de overlast tot een minimum te beperken.

Heb je vragen of zou je eventuele alternatieven willen bespreken? Je kunt ons bereiken via 0341 – 743 843.

Verder lezen

Openingstijden recyclinglocaties feestdagen

Openingstijden recyclinglocaties feestdagen

16 december 2020

Onze recyclinglocaties blijven tijdens de lockdown geopend. Vanwege de feestdagen hanteren we de komende twee weken andere openingstijden.

Lees meer
Van Werven viert 75-jarig bestaan met jubileumjaar

Van Werven viert 75-jarig bestaan met jubileumjaar

28 december 2020

Van Werven infra & recycling bestaat in december 2020 75 jaar. Normaliter reden voor het bedrijf om groots uit te pakken, maar vanwege het coronavirus zijn de feestelijkheden uitgesteld. Van Werven maakt van 2021 een jubileumjaar en hoopt dat jaar wél af te sluiten met de traditionele open dag.

Lees meer