Menu

Van Werven verlengt hoofdsponsorschap OWIOS

11 september 2018

Samen met het Oldebroekse bedrijf Jan Bakker heeft Van Werven het hoofdsponsorschap van OWIOS, de voetbalvereniging uit Oldebroek, verlengd met vier seizoenen. Jan Bakker en Van Werven waren de afgelopen vier jaar reeds hoofdsponsor van OWIOS.

Cor van Werven en Jan Bakker kwamen afgelopen week naar sportpark Bovenmolen om de contracten te voorzien van een handtekening. Als blijk van waardering werd een ingelijst shirt overhandigd met een bloemetje. OWIOS is zeer content met de ondersteuning en het vertrouwen van deze twee belangrijke ondernemers uit Oldebroek. "Met de ondersteuning van Van Werven BV en Jan Bakker kan OWIOS haar prominente rol in de Oldebroekse samenleving blijven vervullen. OWIOS kijkt uit naar een intense en langdurige samenwerking", aldus voorzitter Jacko van den Bosch. Het contract loopt van het seizoen 2018-2019 tot en met het seizoen 2021-2022.
 

Presentatiegids

In de presentatiegids van de club vertelt voetballiefhebber Egbert Boeve over zijn werk als machinist bij Van Werven. Onderstaand het artikel:
 

“Ik stop pas als het er netjes bij ligt”
Het is dinsdagmorgen en we rijden richting de boot naar Ameland. Als we een wegversperring tegenkomen, zien we langs de rand van de weg een Volvo I50 met grader van Van Werven aan het werk. Met op de achterzijde een bordje met de letters OWIOS Dat kan niet missen; het is machinist en voetballiefhebber Egbert Boeve (59, uit Oldebroek).

Enthousiast vertelt hij over zijn werk: “We zijn een 12 kilometer lang fietspad langs een provinciale  aan het renoveren. Ik profileer het pad met zand en daarna met een puinkorrel. Tot slot komt het asfalt eroverheen, maar dat doet een andere machine.“ Egbert, al 42 jaar werkzaam voor Van Werven, vertelt dat hij veel voldoening uit zijn werk haalt: “Ik vind het machinewerk erg leuk en dan met name profileren, omdat het precisiewerk is. Als ik een baan geprofileerd heb en het er keurig bij ligt, krijg ik een heel tevreden gevoel. Ik raffel nooit af, maar stop pas als het er netjes bij ligt.”
 

Kunstgrasveld Owios
De geboren Oldebroeker vertelt dat hij zijn werk altijd leuk gevonden heeft, maar als speler bij OWIOS (al sinds zijn vijfde!) is hij het meest trots op de aanleg van het kunstgrasveld van de vereniging: “Heicom leverde het zand. Niemand verwachtte dat zo’n kleine machine zoveel trailers met zand kon bijhouden. Maar als je al zo lang werkt, weet je hoe je dat moet aanpakken. Het profileerwerk liep als een trein.” Egbert, van wie ook een zoon bij Van Werven werkt, hoopt nog tot aan zijn pensioen bij Van Werven te werken. Samen met OWIOS uiteraard, want door het historische naambordje is de voetbalclub er altijd een beetje bij.


Wil jij ook werken bij Van Werven? Kijk op vanwerven/werken-bij.


 

Verder lezen

Van Werven aanwezig op RWM beurs in Birmingham

Van Werven aanwezig op RWM beurs in Birmingham

07 september 2018

​Voor het eerste jaar neemt Van Werven deel aan de grootste recyclingbeurs van de UK. Genaamd RWM (Recycling & Waste Management Exhibition and Conference). Met meer dan vijfhonderd deelnemende bedrijven zien we uit naar twee interessante dagen.

Lees meer
​Recyclingmaatschappij Vijfhoek wordt Cirwinn

​Recyclingmaatschappij Vijfhoek wordt Cirwinn

14 september 2018

Recyclingmaatschappij Vijfhoek, waarvan Van Werven een van de aandeelhouders is, heeft een nieuwe naam: Cirwinn. Met deze naamswijziging treedt ook een derde aandeelhouder toe: de Theo Pouw Groep.

Lees meer