Menu

Van Werven bouwt mee aan parkeergarage Garenmarkt in Leiden

20 december 2017

Onder de Garenmarkt in Leiden wordt een ondergrondse parkeergarage gerealiseerd, die ruimte moet bieden aan 425 auto’s. De parkeergarage zal bestaan uit vijf parkeerlagen en zal tot ongeveer 20 meter diep moeten worden uitgegraven. Van Werven voert als dienstverlener voor de combinatie Dura Vermeer en Besix het grond- en duikwerk uit.

De bouw van de parkeergarage Garenmarkt is in april 2017 van start gegaan. Naar verwachting wordt de parkeergarage begin 2020 officieel geopend. In mei is Van Werven gestart als dienstverlener op dit project. Van Werven verzorgt het grond- en duikwerk. Daarnaast helpen we mee bij de voorbereidende werkzaamheden aan de diepwand en het damwandtracé. De diepwanden zijn door Franki Grondtechnieken uitgevoerd.

Lees hier de complete projectcase.

Verder lezen

In actie om de gladheid te bestrijden

In actie om de gladheid te bestrijden

12 december 2017

Sinds vrijdag 8 december gingen in Nederland de temperaturen omlaag en viel er een dik pak sneeuw. Het KNMI adviseerde om niet onnodig de weg op te gaan, en dat was voor veel gladheidsbestrijders het signaal om wél de weg op te gaan. Ook Van Werven kwam met verschillende eenheden in actie om de wegen begaanbaar te houden. 

Lees meer
Van Werven ‘meest iconische project’ in circulaire kunststoffen

Van Werven ‘meest iconische project’ in circulaire kunststoffen

15 januari 2018

Staatssecretaris Van Veldhoven van Infrastructuur en Waterstaat ontving tijdens de start van de week van de Circulaire Economie de vijf transitieagenda’s die Nederland circulair moeten maken. Van Werven werd als één van de vijf iconische projecten gewaardeerd. 

Lees meer