Menu

Vacature: werkvoorbereider Biddinghuizen

4 december 2017

Kunststof Recycling Van Werven is op zoek naar een werkvoorbereider (fulltime) in Biddinghuizen. In deze dynamische en veelzijdige functie ondersteun je de technische dienst en draag je bij aan het technisch onderhoud van het huidige machinepark. 

Je bent betrokken en initiërend bij het opstellen en beheren van het technische onderhoudsplan van alle machines. Je hebt een actieve rol bij het ontwikkelen van nieuwe machines. Concreet zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die een inventarisatie maakt van het huidige machinepark, een onderhoudsplan opstelt, onderhoudswerkzaamheden voorbereid, materiaalbehoeften inventariseert, offertes aanvraagt en zorgt dat de werkzaamheden efficiënt kunnen worden uitgevoerd. Wij bieden je de mogelijkheid om door te groeien binnen een internationale en snel groeiende organisatie.

Meer weten over de functie en solliciteren? Klik hier. 

Verder lezen

Van Werven start plastic recycling activiteiten in Ierland

Van Werven start plastic recycling activiteiten in Ierland

31 oktober 2017

Per 1 november is Van Werven samen met een Ierse partner gestart met het recyclen van harde plastics in zowel de Ierse Republiek als in Noord Ierland. De activiteiten vinden plaats in Dublin en Ballymena onder de naam Van Werven Ireland en Van Werven Northern Ireland.

Lees meer
Vacature: Mobiele Kraanmachinist Grondverzet

Vacature: Mobiele Kraanmachinist Grondverzet

08 december 2017

Wegens toenemende werkzaamheden zijn wij voor onze vestiging in Ouderkerk aan de Amstel op zoek naar een Mobiele Kraanmachinist Grondverzet. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van werkzaamheden met een mobiele hydraulische graafmachine op locatie.

Lees meer