Menu

Vacature: Assistent Planner Technische Dienst

27 juni 2017

Voor onze vestiging in Oldebroek zijn wij op zoek naar een ervaren Assistent Planner Technische Dienst (fulltime). In deze functie ben je mede verantwoordelijk voor het plannen van reparaties en onderhoud aan diverse grondverzetmachines en voertuigen. 

Hierbij is het erg belangrijk dat je ervaring hebt in plannen en affiniteit met de techniek. In deze functie komen competenties als besluitvaardigheid, communicatie en inzicht sterk aan de orde. Je werkt nauw samen met de Coördinator Planning Technische Dienst en de voormannen van de Technische Dienst. Je hebt een ondersteunende en administratieve rol in het planningsproces. Aangezien wij werken met een digitaal plansysteem en het standaard officepakket moet je goed overweg kunnen met een computer.

Meer weten over deze vacature? Lees hier verder

Verder lezen

Werkzaamheden Kamperlijn van start

Werkzaamheden Kamperlijn van start

15 juni 2017

Op de Kamperlijn, het spoor tussen Zwolle en Kampen, gaan elektrische treinen rijden. Om dat te realiseren wordt het traject aangepast en vernieuwd. BAM Infra Rail heeft opdracht gekregen het spoor klaar te maken voor de komst van de elektrische treinen. Van Werven is één van de dienstverleners die meewerkt aan het project.

Lees meer
Duurzaamheidsverslag 2016 online: de groene stad

Duurzaamheidsverslag 2016 online: de groene stad

12 juli 2017

In het jaar 2050 verwachten specialisten dat 70% van de bevolking in steden zal wonen. Kijkend naar de betonnen en verwaarloosde buitenwijken van veel steden in Europa en de overvolle binnensteden en snelwegen in Nederland, is dat een weinig hoopgevende voorspelling. Maar het kan anders.
> duurzaam.vanwerven.nl

Lees meer