Menu

Uniek muziekproject met Van Werven van start

20 februari 2017

​Afgelopen donderdag 16 februari was het zover: het eerste optreden in een reeks van zes optredens door het Podiumorkest van de van Limburg Stirum Korpsen. Het eerste optreden werd verzorgd voor de bewoners van Viattence, locatie ’t Veldheem in Wezep. Deze optredens zijn onderdeel van een unieke samenwerking tussen Van Werven en de vLS Korpsen.

Van Werven en de vLS een vreemde combinatie? Nee hoor! In beiden zit heel veel muziek. Met de hoofdzetel in Oldebroek heeft Van Werven als specialist in infra en recycling een stevige ambitie, zowel regionaal, landelijk als internationaal. In de lokale regio wil van Werven graag maatschappelijk betrokken zijn.

Wilfred van Werven, managing director van Van Werven: “Als het goed gaat met Van Werven, dan geven wij daarvoor graag iets terug. In de afgelopen jaren is er veel bezuinigd in de zorg, dus willen wij daarvoor iets terug doen. Met de vLS zijn wij daarom een samenwerking aangegaan en bieden wij muziek aan in diverse zorgcentra. Ook dat is Oldebroek voor mekaar!”


Aftrap optredens bij Viattence - locatie Veldheem

Op donderdag 16 februari 2017 werd het eerste optreden verzorgd door het podiumorkest bij Viattence locatie Veldheem. Voor de aftrap van de samenwerking en voor het eerste optreden werd het muziekstokje (een baton) symbolisch overgedragen namens Van Werven, in de persoon van Heleen Ruiter, aan Richard van Eden, dirigent van het podiumorkest. Voor dit optreden werd een speciaal muziekprogramma samengesteld met een aantal koralen, marsen en andere bekende muzieknummers. De bewoners hebben dan ook genoten van de muziek.
 

De baton werd symbolisch overgedragen namens Van Werven aan de dirigent van de vLS.


Programma muziekproject 2017

In totaal worden dit jaar zes optredens verzorgd. De optredens vinden plaats op donderdagavond van 19:15 tot 20:15. Bent u nieuwsgierig naar andere optredens van het podiumorkest, kom dan gerust een keer kijken. Het laatste optreden dit jaar zal rondom de kerst zijn. De invulling van dat optreden vindt plaats door Stichting Present Oldebroek. De overige optredens zijn op de volgende data en locaties:
 
23 maart           WZU Veluwe - Locatie Mariposa, 't Harde
29 juni Viattence - Locatie Weidebeek, Wezep
7 september Zorgverlening Het Baken, Locatie de Hullen, Oldebroek
26 oktober Zorgverlening Het Baken, Locatie De Voord, Elburg

Verder lezen

Van Werven ondertekent Grondstoffen Akkoord

Van Werven ondertekent Grondstoffen Akkoord

25 januari 2017

Van Werven heeft op 24 januari in Den Haag mede het Grondstoffen Akkoord ondertekend. Hierin staan afspraken om de Nederlandse economie te laten draaien op herbruikbare grondstoffen. Namens het kabinet tekenden staatssecretaris Dijksma (Infrastructuur en Milieu) en minister Kamp (Economische Zaken).  

Lees meer
​Groene kaart voor Van Werven

​Groene kaart voor Van Werven

14 maart 2017

Maandag 13 maart heeft Carla Dik-Faber namens de ChristenUnie een groene kaart uitgereikt aan Ton van der Giessen, directielid bij Van Werven in Oldebroek. De groene kaart wordt uitgereikt aan bedrijven die zich onderscheiden op het gebied van duurzaam ondernemen.

Lees meer