Menu

​Groene kaart voor Van Werven

14 maart 2017

Maandag 13 maart heeft Carla Dik-Faber namens de ChristenUnie een groene kaart uitgereikt aan Ton van der Giessen, directielid bij Van Werven in Oldebroek. De groene kaart wordt uitgereikt aan bedrijven die zich onderscheiden op het gebied van duurzaam ondernemen.

Zorg voor schepping is een van de kernwaarden van de ChristenUnie, die zich al jaren sterk maakt voor een betere toekomst en aandacht vraagt voor duurzame initiatieven. Carla Dik-Faber overhandigde Van Werven na een mooi gesprek over afvalrecycling en een schone toekomst voor onze kinderen de groene kaart. Naast duurzame energie, opgewekt met zonnepanelen en een biomassa verwarmingsinstallatie richten de activiteiten van Van Werven zich ook op het hergebruiken van grondstoffen en meststoffen.
 
Dergelijke initiatieven wil de ChristenUnie graag voor het voetlicht brengen. “Gezamenlijk dragen wij een grote verantwoordelijkheid voor de schepping. Met deze initiatieven wordt gestreefd naar een duurzame toekomst, iets wat de ChristenUnie van harte toejuicht en heeft willen onderstrepen met een groene kaart”, aldus Carla Dik-Faber.

Verder lezen

Uniek muziekproject met Van Werven van start

Uniek muziekproject met Van Werven van start

20 februari 2017

​Afgelopen donderdag 16 februari was het zover: het eerste optreden in een reeks van zes optredens door het Podiumorkest van de van Limburg Stirum Korpsen. Het eerste optreden werd verzorgd voor de bewoners van Viattence, locatie ’t Veldheem in Wezep. Deze optredens zijn onderdeel van een unieke samenwerking tussen Van Werven en de vLS Korpsen.

Lees meer
Bezoek onze stand op de Plastic Recycling Show Amsterdam

Bezoek onze stand op de Plastic Recycling Show Amsterdam

20 maart 2017

Plastic Recycling Van Werven is op 29 en 30 maart aanwezig op de Plastic Recycling Show (PRS) in Amsterdam. Deze internationale beurs is gericht op de volledige kunststofrecyclingbranche. De beurs wordt gehouden in RAI Amsterdam, u bent van harte welkom op onze stand: C08.

Lees meer