Menu

Start bouw Parkeergarage Garenmarkt

29 mei 2017

Voldoende parkeergelegenheid en een goede bereikbaarheid zijn belangrijk voor een stad. Daarom krijgt Leiden twee grote ondergrondse parkeergarages aan de rand van het centrum; onder de Garenmarkt en onder de Lammermarkt. Dit zorgt voor 950 parkeerplaatsen. De bouw aan de Garenmarkt is op 23 mei 2017 gestart.

De parkeergarage aan de Garenmarkt biedt straks plaats aan 425 auto’s verdeeld over vijf parkeerlagen. Zowel de inrit als de uitrit van de garage ligt in de Korevaarstraat en de voetgangersentree komt aan de rand van het plein. Belangrijke kenmerken van het ovaalvormige ontwerp zijn verkeersveiligheid, licht en transparantie.

Van Werven werkt als dienstverlener voor de combinatie Parkeergarages Leiden Dura Vermeer – BESIX. Op het project zullen we meewerken van het verwijderen van bestaande bestrating tot aan het aanbrengen van onderwaterbeton.

Verder lezen

Ondertekening anterieure overeenkomst windmolenpark Hattemerbroek

Ondertekening anterieure overeenkomst windmolenpark Hattemerbroek

16 mei 2017

Op maandag 15 mei tekenden burgemeester Hoogendoorn namens de gemeente en de heer van Werven namens Van Werven Energie B.V. een anterieure overeenkomst voor het project windmolenpark Hattemerbroek. 

Lees meer
Werkzaamheden Kamperlijn van start

Werkzaamheden Kamperlijn van start

15 juni 2017

Op de Kamperlijn, het spoor tussen Zwolle en Kampen, gaan elektrische treinen rijden. Om dat te realiseren wordt het traject aangepast en vernieuwd. BAM Infra Rail heeft opdracht gekregen het spoor klaar te maken voor de komst van de elektrische treinen. Van Werven is één van de dienstverleners die meewerkt aan het project.

Lees meer