Menu

​Laatste van zes Takeuchi-kranen geleverd aan Van Werven

1 december 2021

Vanaf de bouwvak zijn in etappes zes Takeuchi-kranen afgeleverd aan de Verlengde Looweg. Van klein en handig tot groot en sterk: de kleinste weegt 'slechts' 3,5 ton en de grootste tikt de 15 ton aan. In november werd de laatste kraan van de serie geleverd: een 5-tonner.

Tim Brinkbaumer, vertegenwoordiger van Takeuchi, overhandigde de sleutel symbolisch aan technisch directeur Cor van Werven. Cor is blij met de zes nieuwe aanwinsten, die beschikken over diverse extra opties. Martijn Meuleman, beheerder materieel bij Van Werven, licht toe: “Een aantal machines zijn voorzien van een GPS-systeem van Topcon. Praktische (draai)kantelstukken erop, nieuwe bakken erbij én op iedere kraan hebben we hoogtebegrenzing laten bouwen. Wat wil je nog meer? Natuurlijk zijn het ook machines met schone motoren: stage V. De meest unieke van dit zestal is denk ik de 15 tonner. Dat is een bijzonder exemplaar. Volgens mij is het de zwaarste die leverancier Verhoeven in Nederland heeft geleverd."
 

Vernieuwing

De zes Takeuchi-kranen zijn besteld ter vervanging van de oudere exemplaren. Martijn: "De kranen zijn geleverd door Verhoeven, een leverancier waarmee we al jarenlang samenwerken. De kranen van Takeuchi, en dan vooral de mini- en midikranen, zijn kwalitatief sterk. We hebben de machines in één keer besteld: een 3,5-tonner, een 5-tonner, drie 9 tonners en een 15-tonner.”
 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

verhuurmachines@vanwerven.nl
0525 - 63 14 41
 

Verder lezen

Award voor Van Werven: Beste Familiebedrijf van Gelderland

Award voor Van Werven: Beste Familiebedrijf van Gelderland

25 november 2021

Van Werven infra & recycling mag zich het beste familiebedrijf van Gelderland 2021 noemen. Uit ruim zeventig genomineerde bedrijven maakte de organisatie gisteren de winnaar bekend. Wilfred van Werven: “Dit is een prachtige ode aan de huidige én alle voorgaande generaties.”

Lees meer
Zweedse award voor Van Werven Plastic Recycling: Recycler van het Jaar

Zweedse award voor Van Werven Plastic Recycling: Recycler van het Jaar

03 december 2021

Van Werven Zweden mag zichzelf ‘Recycler van het jaar’ noemen. Dat werd woensdagavond 1 december bekendgemaakt tijdens het recyclinggala in Stockholm. Ton van der Giessen, CEO, en David Hallgren, mede-aandeelhouder, namen de award namens Van Werven in ontvangst.

Lees meer