Menu

Esther plaatst 10.000e online order bij Van Werven

30 april 2021

In de jaren 80 startte Van Werven met het plaatsen van afzetcontainers en het inzamelen en recyclen van de aangeboden afvalstromen. Sinds 2014 kunnen klanten online hun container bestellen. Deze week werd de 10.000e container online besteld. Dat was voor Van Werven aanleiding om de besteller in het zonnetje te zetten.

Esther Leunisse deed, uiteraard zonder dat ze dat wist, vorige week de 10.000e bestelling. Van Werven verraste haar en haar vrouw, bij het plaatsen van de container met een bezoekje, een bos bloemen én een vrachtwagenblik vol snoepjes. Esther: “Omdat we gaan verhuizen, staat er vandaag een hele dag opruimen op de planning. Normaal gesproken brengen we zelf weleens wat rommel weg, maar dit is teveel om weg te brengen. Daarom hebben we deze container besteld, die aan het eind van de middag weer wordt opgehaald. Dit is de eerste container die we bij Van Werven bestelden. Dat het direct de 10.000e container is, hadden we niet verwacht. We zijn heel blij met deze verrassing. Als klap op de vuurpijl kregen we ook nog korting op onze bestelling, dat is een leuke meevaller natuurlijk!”

 
 

Rapportcijfer: 9,2

Klanten kunnen sinds 2014 niet alleen online bestellen, maar ook een beoordeling achter laten. Zo laten ze Van Werven én potentiele klanten weten of ze tevreden zijn over de service. Meer dan 900 beoordelaars gaven Van Werven een 9,2 gemiddeld, een resultaat waar het bedrijf trots op is.
 
Jasper van Kooij uit Harderwijk is een van die beoordelaars. Hij vertelt: “Met mijn beoordeling op Kiyoh kan ik anderen helpen om voor een goed en betrouwbaar bedrijf te kiezen. In eerste instantie kozen we voor Van Werven omdat het in deze omgeving een bekende naam is en we het mooi vinden om een lokale onderneming te steunen. Na wat vergelijken kwamen we erachter dat ook de prijs prima is. In vier jaar tijd hebben we drie containers laten plaatsen. Deze werden stuk voor stuk op het afgesproken tijdstip gebracht en opgehaald. De chauffeurs zijn vriendelijk en denken graag mee over een geschikte plek om de container te plaatsen. Dit gebeurt altijd voorzichtig, zonder iets te beschadigen. Van Werven doet gewoon wat je verwacht.”
 
Jochem Pruim, accountmanager bij Van Werven: “We zijn heel blij dat klanten de moeite nemen om een beoordeling achter te laten. Het gemak van het bestellen en plaatsen wordt als positief ervaren en dat is een opsteker voor onze planners en chauffeurs. Maar ook bij negatieve beoordelingen proberen we altijd wat te doen. We bellen erachteraan om te vragen wat we kunnen doen om onze service te verbeteren. Daarnaast wordt het intern in het team besproken. We proberen hier altijd van te leren!”
 

Afvalcontainer nodig?

In onze webshop bestel je gemakkelijk een afvalcontainer. Toch eerst alle 900 beoordelingen lezen voordat je een keuze maakt? Die vind je hier

Verder lezen

Volop publiek bij plaatsing laatste windmolen ‘Peace’

Volop publiek bij plaatsing laatste windmolen ‘Peace’

10 april 2021

Op vrijdag 9 april werd de laatste van de vier windmolens in Hattemerbroek geplaatst. Tientallen belangstellenden stonden aan de rand van het weiland om getuige te zijn van een knap staaltje vakmanschap.

Lees meer
Emissieloos woon-werkverkeer met nieuwe personenauto’s

Emissieloos woon-werkverkeer met nieuwe personenauto’s

07 mei 2021

​Op maandag 3 mei leverde Pouw vijf volledig elektrische personenauto’s af bij Van Werven in Oldebroek. Het is opnieuw een stap in duurzame mobiliteit.

Lees meer