Menu

Eindejaarsgift voor vijftal goede doelen

9 februari 2018

Van Werven maakt sinds een aantal jaar de keuze om geen relatiegeschenken te versturen rondom de feestdagen, maar dit geld te schenken aan enkele goede doelen. Vijf goede doelen kregen op 9 februari bij Van Werven symbolisch een geldbedrag overhandigd. 

In totaal werd er €50.000 uitgedeeld, onder meer aan de doelen die vandaag aanwezig waren bij de uitreiking. De vijf doelen zijn bewust gekozen door de directie van Van Werven. “Ze staan in verbinding met onze eigen organisatie en omgeving. De goede doelen hebben een directe connectie met enkele van onze medewerkers. We zijn blij dat we op deze manier de organisaties kunnen ondersteunen en hebben er vertrouwen in dat het geld op een mooie manier besteed gaat worden,” legt Ton van der Giessen uit. Hij overhandigde vandaag samen met Cor van Werven de cheques aan Vrienden van IzvorGlobal Rizede Tweede MijlCompassion en Stichting Khuska.

 

 Dankbaar ontvangst

Aanwezigen zijn dankbaar voor de mooie bedragen die in Oldebroek in ontvangst werden genomen. Iedereen vertelde tijdens de bijeenkomst vol passie over het vertegenwoordigde goede doel en de bijbehorende projecten. Dat het geld goed terecht komt, staat vast. Er staan al verschillende mooie projecten op de planning die met de geschonken geldbedragen gerealiseerd kunnen worden.

 

Mens en maatschappij

Elk gekozen doel zet zich in voor mens en maatschappij. De stichting Vrienden van Izvor verleent humanitaire hulp in Roemenië, Global Rize heeft als doel om christenen wereldwijd te laten groeien in hun geloof en de Tweede Mijl biedt een christelijke opvangplaats voor dak- en thuislozen in Amsterdam. De stichting Compassion biedt hulp aan (zwangere) moeders, baby's en kinderen en Stichting Khuska draagt bij aan de verdere ontwikkeling van Kapuna in Papoea-Nieuw-Guinea en de omliggende regio.
 

Van Werven en Heicom op Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg

Klik om te lezen