Menu

​De nieuwe Van Werven catalogus is uit

7 september 2021

Van Werven presenteert deze week zijn nieuwe catalogus. Het is de derde keer dat het infrabedrijf zo’n compleet overzicht van het materieel uitgeeft. Vraag de nieuwe catalogus online aan via vanwerven.nl/online-catalogus.

Al vijfenzeventig jaar levert Van Werven een breed scala aan machines en hulpstukken. We beheren rupskranen van 800 kilo tot en met 65 ton en alles ertussenin. Cor van Werven, technisch directeur: “Ons complete machinepark, inclusief bijbehorende specificaties, is terug te vinden in deze catalogus. Je ziet ons vertrouwde aanbod, maar we zijn natuurlijk ook trots op de nieuwe machines en auto’s. Zo voegden we in 2020 een elektrische wiellaadschop en zwenklader toe aan ons machinepark.”
 

Alles vliegt de deur uit

Chauffeur Jeffrey Kappert brent dagelijks het materieel van Van Werven naar de diverse projecten in Nederland. Ter promotie van de nieuwe catalogus werkte hij mee aan een korte video, die hij zelf bedacht. Lachend: “Ik verwacht zóveel bestellingen, dat ik nooit meer toe kom aan een bakje koffie. Maar zonder gekheid: ik vind het gaaf dat Van Werven zo veelzijdig is. De catalogus neem ik mee de cabine in en als ik mensen spreek die nog niet alles van ons weten, dan geef ik ze een boekje mee.”

Bekijk de video hieronder: 

Verder lezen

Van Werven lanceert ‘online museum’

Van Werven lanceert ‘online museum’

02 september 2021

Van Werven bestaat 75 jaar. Dat is aanleiding om een website te lanceren boordevol (historische) verhalen, foto’s en video’s van het Oldebroekse familiebedrijf. Heleen Ruiter, communicatiemedewerker: "We blijven deze website continu vullen en creëren zo een online Van Werven museum. Je leest de verhalen op verhalen.vanwerven.nl."

Lees meer
Van Werven Plastic Recycling wint Circulair Ondernemen Award 2020

Van Werven Plastic Recycling wint Circulair Ondernemen Award 2020

09 september 2021

Van Werven Plastic Recycling heeft woensdagmiddag 8 september 2021 de Circulair Ondernemen Award 2020 gewonnen. Trudy Huisman, voorzitter van de Economic Board Regio Zwolle en Eddy van Hijum, gedeputeerde Provincie Overijssel overhandigden tijdens de zomerbijeenkomst van VNO-NCW en MKB Nederland Regio Zwolle de award aan Ton van der Giessen van Van Werven Plastic Recycling. De drie finalisten waren Komeco, Vepa en Van Werven Plastic Recycling.

Lees meer