Menu

Agro demodag 5 juli 2019

24 juni 2019

Kilveren met GPS, diepploegen en diepspitten. Als akkerbouwer ken je deze bewerkingen. Maar wat gebeurt er onder de grond? Deze vraag krijgen wij vaak. Laten we het samen gaan bekijken op de Agro demodag!

Op de Agro demodag hebben we profielkuilen gemaakt, zodat zichtbaar wordt wat er na de bewerkingen onder de grond gebeurt. Uiteraard kun je op deze dag ook onze machines live in actie zien. Op vrijdag 5 juli wordt de Agro demodag gehouden bij Van Werven. Kom je langs? Uiteraard zorgen wij voor een hapje en een drankje.
 

Waar?

Recyclingvestiging Biddinghuizen,
Biddingringweg 23 in Biddinghuizen (toegang vanaf de paralelweg).
 

Wanneer?

Vrijdag 5 juli van 13.00 uur tot 20.00 uur.
Meer informatie via Steven Visser
06 - 433 584 00 / s.visser@vanwerven.nl

Lees hier onze case over kilveren met GPS-systeem.

Goed om te weten: bij regen kan de demodag helaas niet doorgaan. Kijk bij slechte weersomstandigheden op vanwerven.nl of bel naar 0525 - 63 14 41 voor actuele informatie over de dag.

Verder lezen

5 vragen aan onze nieuwe collega's Jochem Pruim en Peter Looijen

5 vragen aan onze nieuwe collega's Jochem Pruim en Peter Looijen

21 juni 2019

Sinds kort heeft Van Werven twee nieuwe gezichten bij afvalinzameling en recycling. Jochem Pruim en Peter Looijen zijn in dienst als accountmanager en teamleider verkoop. Wij stellen hen vijf vragen.

Lees meer
Duurzaamheidsverslag 2018 online

Duurzaamheidsverslag 2018 online

09 juli 2019

Sinds vandaag staat ons nieuwe duurzaamheids-verslag online op duurzaam.vanwerven.nl. In dit verslag van het jaar 2018 nemen we je in vogelvlucht mee. Ons verhaal, people, planet, profit en doelen; de vijf hoofdstukken zijn elk gevuld met mooie ervaringen en cijfers.

Lees meer