Menu

​Afvalinzameling opgeschort vanwege winters weer

8 februari 2021

De inzameling van huisvuil en bedrijfsafval door Van Werven is vanwege het winterse weer vertraagd of uitgevallen. De meeste wegen zijn door de sneeuw te glad geworden voor de vuilniswagens. Zodra de wegen weer begaanbaar zijn, hervatten we de inzameling.
 

Van Werven verzorgt de huisafvalinzameling in de regio Oldebroek/Elburg, in opdracht van Aconov. Aconov heeft, in overleg met de gemeenten, inmiddels het volgende beleid opgesteld:
  • Restafval zamelen we zo veel mogelijk in.
  • GFT-afval wordt niet opgehaald vanwege het vastvriezen en schade aan de containers tijdens het leegkloppen.
  • Oud papier wordt beperkt opgehaald. We kijken hierbij wat mogelijk is.

Voor meer informatie over de (planning van) huisafvalinzameling verwijzen wij je daarom naar www.aconov.nl. Van Werven houdt je ook op de hoogte van de afvalinzameling - voor zowel particulier als bedrijf - op deze website en onze social mediakanalen.

Verder lezen

Nieuw contract gladheidsbestrijding

Nieuw contract gladheidsbestrijding

02 februari 2021

‘Pas op, het kan verraderlijk glad zijn’, meldden de nieuwslezers maandag 1 februari. In de ochtend schuifel je voorzichtig naar je auto toe. Eenmaal rijdend op de weg is het goed te doen, er is gelukkig gestrooid.

Lees meer
‘Circulaire container’ geeft bouwmaterialen een tweede leven

‘Circulaire container’ geeft bouwmaterialen een tweede leven

17 februari 2021

Op elk bouwproject zie je ze staan: containers voor bouw- en sloopafval, puin, hout, kunststoffen en restafval. Van Werven biedt vanaf nu een extra container aan. De circulaire container moet voorkomen dat materialen onnodig verloren gaan.

Lees meer