Menu

Veiling overtollig materieel Van Werven

23 november 2018

Troostwijk veilt grondverzet-, bouw- en landbouwmachines van Van Werven. Er is een ruime keuze uit, onder andere, Volvo knikdumpers, Merlo verreikers en Fendt tractoren. Het meest bijzondere item van dit jaar is een legerbrug.

 

Het machinepark van Van Werven wordt regelmatig geüpdatet met modern materieel. Oudere machines en hulpstukken en materieel wat te weinig wordt gebruikt, wordt geveild door Troostwijk. Bijvoorbeeld vracht- en oprijwagens en toebehoren als containers, grote voorraden staal, betonmallen, draglineschotten en tractoren. Steven Visser, business developer bij Van Werven, vertelt dat het materieel nog van goede kwaliteit is: “Onze ervaring is dat klanten uit heel Europa geïnteresseerd zijn in de veiling. Het is mooi dat het materieel een ‘tweede leven’ kan krijgen.”
 

Legerbrug

De veilingstukken zijn zeer divers. Van machines, hulpstukken, tot voorraden staal. Visser: “Het meest bijzondere veilingstuk is een mobiele legerbrug. Deze heeft Van Werven jaren geleden bij een project over water kunnen gebruiken, maar staat al enige tijd ongebruikt langs de kant. We zijn benieuwd waar de legerbrug weer van dienst kan zijn.”


 

Informatie

In totaal gaan er ruim 350 items onder de virtuele hamer. De online veiling is van start gegaan op 23 november en sluit 10 december a.s. Op 8 december is er van 10:00 tot 16:00 uur een kijkdag aan de Verlengde Looweg in Oldebroek. Klik hier om direct naar de veiling te gaan. 

Van Werven is een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van infra en recycling. Van Werven is al meer dan 70 jaar bezig met het zoeken naar toegevoegde waarde door logische verbindingen en échte oplossingen, en onderneemt oprecht en authentiek. De oorsprong van ons bedrijf ligt in Oldebroek. Gedreven door ambitie zijn we inmiddels vanuit zeventien vestigingen actief in binnen- en buitenland.


      

Verder lezen

​Van Werven aanwezig op vakbeurs Recycling

​Van Werven aanwezig op vakbeurs Recycling

19 november 2018

Voor het negende jaar wordt vakbeurs Recycling gehouden in Evenementenhal Gorinchem. Net als andere jaren is Van Werven op deze beurs aanwezig.
 

Lees meer
​Nieuwe vrachtwagens Van Werven

​Nieuwe vrachtwagens Van Werven

18 december 2018

Van Werven investeert in drie nieuwe vrachtwagens. Er is gekozen voor een Scania met een nieuw type L-cabine. Deze cabines hebben een verlaagde instap en extra goed zicht. De inzamelvoertuigen worden in twee fases geleverd. De eerste wagens zijn half december geleverd, de tweede fase komt begin januari.

Lees meer