Menu

​Van Werven aanwezig op vakbeurs Recycling

19 november 2018

Voor het negende jaar wordt vakbeurs Recycling gehouden in Evenementenhal Gorinchem. Net als andere jaren is Van Werven op deze beurs aanwezig.
 

 “Alle toonaangevende, Nederlandse recyclingbedrijven presenteren zich op deze beurs. Ook Van Werven hoort er te staan”, aldus manager Rob Labots. Net als andere jaren hoopt Van Werven op de beurs zijn relaties te ontmoeten en nieuwe contacten op te bouwen. Labots legt uit dat Van Werven met recycling plastics blijft vernieuwen en ontwikkelen en dat het daarom interessant is om langs te komen bij de stand: “De kwaliteit van onze grondstoffen wordt steeds beter. We zijn in staat om hoogwaardige grondstoffen te maken van vijfennegentig procent van onze input. Mede door de betrokken samenwerking met onze afnemers. Ik vertel er graag persoonlijk meer over.”
 
De vakbeurs Recycling 2018 heeft dit jaar voor het eerst een buitenterrein met een zogenaamd ‘Demoplein’. Een demonstratieterrein met werkende machines om de laatste mogelijkheden op het gebied van onder andere houtrecycling, breken, stofbeheersing, shredden, schudzeven en vlakdekzeven te tonen. Ook nieuw is de colocatie met de vakbeurs Asbestos, de verbindende vakbeurs voor de gehele asbestketen.
 

Informatie

Wij ontmoeten u graag op onze stand voor meer informatie over onze recycling van gemengde harde kunststoffen en onze visie op een circulaire samenleving. De vakbeurs Recycling 2018 vindt plaats van 20 tot en met 22 november.

Vakbeurs Recycling, stand E118
20 november 2018 | 13.00 – 21.00
21 november 2018 | 13.00 – 21.00
22 november 2018 | 13.00 – 21.00

Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem

Verder lezen

Receptie voor gepensioneerde en jubilerende medewerkers Van Werven

Receptie voor gepensioneerde en jubilerende medewerkers Van Werven

29 oktober 2018

Zes eregasten staan dit jaar in het zonnetje tijdens de receptie voor gepensioneerde en jubilerende medewerkers. Jaarlijks houdt Van Werven een receptie voor gepensioneerden en werknemers die vijfentwintig jaar of langer in dienst zijn. 

Lees meer
Veiling overtollig materieel Van Werven

Veiling overtollig materieel Van Werven

23 november 2018

Troostwijk veilt grondverzet-, bouw- en landbouwmachines van Van Werven. Er is een ruime keuze uit, onder andere, Volvo knikdumpers, Merlo verreikers en Fendt tractoren. Het meest bijzondere item van dit jaar is een legerbrug.

 

Lees meer