Menu

Directeur Infra


Voor Van Werven Infra B.V. in Oldebroek, onderdeel van Van Werven Holding, zoeken wij een
 

directeur Infra


Een persoonlijkheid die de organisatie, dienstverlening en business naar een nog hoger niveau weet te brengen.
 

De functie

Als directeur Infra ben je strategisch en operationeel verantwoordelijk voor dit bijzondere bedrijfsonderdeel. Onder jouw leiding komen strategie, prognoses en nieuwe opdrachten tot stand en worden projecten en werkzaamheden op de best mogelijke manier uitgevoerd. Je geeft leiding aan een uit vier personen bestaand managementteam, met indirect tweehonderd medewerkers die actief zijn in uitvoering, logistieke en administratieve ondersteuning. Van jou wordt een belangrijke bijdrage verwacht bij de verdere ontwikkeling van organisatie en dienstverlening, alsmede bij de vergroting van omzet, marktaandeel en prijsvorming. Je legt en onderhoudt contact met (potentiële) opdrachtgevers; veelal directieleden en senior managers van grote en middelgrote aannemers. Verder begeleid je inschrijvingen en tenderprocessen. Vanuit jouw strategische rol volg je nauwgezet ontwikkelingen op de inframarkt die je vertaalt naar nieuwe diensten of toepassingen. Je adviseert bij en/of initieert investeringen, bijvoorbeeld op het gebied van materieel. Je bent werkzaam op de locatie in Oldebroek, waar tevens de centrale diensten zijn gevestigd op het gebied van HRM, IT en financiën. Je rapporteert aan de holding directie.
 

Jouw profiel

  • Technische of bedrijfskundige opleiding op minimaal hbo-niveau.
  • Meerdere jaren ervaring als leidinggevende in een vergelijkbare functie met een belangrijke commerciële component, bij voorkeur binnen de infradienstverlening en projectmatig materieelverhuur.
  • Een strategische oriëntatie en goed conceptueel en analytisch vermogen, met oog voor praktische toepassingen.
  • Kan breed samenwerken en is mensgericht. Stelt het geheel centraal, is toegankelijk en legt verbinding. Weet om te gaan met alle niveaus binnen de organisatie.
  • Een stevige, besluitvaardige persoonlijkheid met uitstekende communicatieve, commerciële en leidinggevende vaardigheden.
  • Bij voorkeur centraal woonachtig in Midden-Nederland.          
 

De organisatie

 
“Van Werven, een werelds mooi bedrijf, waar op een gedreven en
gepassioneerde manier leiding wordt gegeven en gewerkt”

 
Van Werven Infra maakt deel uit van de Van Werven Holding, een internationaal actieve onderneming met onder andere activiteiten op het gebied van infradienstverlening, handel in grondstoffen (zand, grind, granulaat en compost), afvalverwerking, biomassa en plastic recycling. Van Werven heeft in Nederland vestigingen in Oldebroek, Biddinghuizen en Ouderkerk aan de Amstel, waar ruim vierhonderd medewerkers werkzaam zijn. Maar ook in het buitenland zijn zij vertegenwoordigd met vestigingen in België, Zweden, Polen, Ierland en het Verenigd Koninkrijk.
 
Kenmerkend voor de organisatie zijn de korte, flexibele lijnen en de grote aandacht voor onderlinge samenwerking, mens en milieu. Het begrip duurzaamheid is bij Van Werven geen modewoord, maar een begrip dat op alle mogelijke manieren vorm en inhoud heeft gekregen. Zowel in het beschikbaar stellen van uit afval verkregen grondstoffen, als in het zakendoen en de omgang met medewerkers is duurzaamheid het uitgangspunt.
 
Van Werven Infra b.v. is binnen de onderneming, wat betreft omzet en personeelssterkte, het grootste bedrijfsonderdeel. Van Werven Infra is landelijk actief met als belangrijkste kernregio’s de Randstad en Midden-Nederland. Vanuit de vestigingen in Oldebroek en Ouderkerk aan de Amstel voorziet Van Werven Infra grote en middelgrote (onder-)aannemers in Nederland van expertise, projectondersteuning en verhuur van zwaar en licht materieel en machinisten. De organisatie heeft hiertoe de beschikking over een omvangrijke vloot aan onder andere mobiele kranen, rupskranen, diepladers, shovels, verreikers, trucks, dumpers en trekkers en gespecialiseerd personeel voor bediening en onderhoud. Daarnaast treedt Van Werven Infra ook zelf op als onderaannemer voor diverse grote infrastructurele werken.
 

Reageren?

Ranger Human Capital verzorgt exclusief de werving & selectie van deze vacature. Reacties ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk via onze website ranger.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ton Hendriks via 024-3882299 of 06-22417014.