Menu

Stageplaats civiele techniek


Van Werven Projecten B.V. heeft een leerzame 

Stageplaats civiele techniek

beschikbaar op het projectbureau in Ouderkerk aan de Amstel. We zijn op zoek naar iemand die ons projectteam kan ondersteunen in de breedste zin. Je kunt hierbij denken aan taken als de werkvoorbereiding, de calculatie, het maken van een plan van aanpak, het aanvragen van offertes, de uitvoering en nog veel meer. Je krijgt de ruimte om alle facetten van het werkveld te ervaren op zowel administratief als uitvoerend niveau. Je gaat stagelopen in een dynamisch bedrijf met vele specialisaties waaronder het werken met natte bouwkuipen. Je wordt hierbij gecoacht door een ervaren projectleider.
 

Help jij mee aan een duurzame leefomgeving?

Voor deze stageplaats zoeken we iemand die de hbo of universitaire opleiding civiele techniek volgt. Je wilt je opgedane kennis graag in de praktijk brengen en nieuwe inzichten met ons delen, maar je wilt ook graag leren van de ervaring van anderen. Je hebt goede sociale vaardigheden en weet verbinding te maken met andere mensen. Samen met een projectteam speel je proactief en creatief in op de behoeften van onze opdrachtgevers en werk je aan het realiseren van oplossingen. Je kunt zelfstandig werken en vraagt hulp waar nodig.
 

Een stagiair bij Van Werven...

  • zoekt de samenwerking op en stemt af met collega’s;
  • is daadkrachtig en ambitieus;
  • toont initiatief;
  • is nauwkeurig en werkt gestructureerd;
  • weet van aanpakken;
  • is flexibel en stressbestendig;
  • leert van fouten. 
 

Over ons

Van Werven is een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van infra en recycling. Wij zijn al 70 jaar bezig met het zoeken naar toegevoegde waarde door logische verbindingen en échte oplossingen. Wij ondernemen oprecht en authentiek. Onze kracht ligt in het vermogen ons aan te passen aan een veranderende wereld, zonder de oorspronkelijke bedoeling uit het oog te verliezen. Met inspirerende en innovatieve oplossingen maken we verschil in de toekomst, met een hart voor mens en milieu. De oorsprong van ons bedrijf ligt in Oldebroek. Gedreven door ambitie zijn we inmiddels vanuit zeventien vestigingen actief in binnen- en buitenland.
 

Geïnteresseerd?

Stuur dan je CV, klik hier. Voor vragen over de stage kun je bellen naar Richard van Leeuwen 06 - 410 85 624

 
Op onze website vind je een aantal projecten waarbij we betrokken zijn geweest, zoals het Gustav Mahlerplein in Amsterdam, Hoog Catharijne in Utrecht en SAAone. Meer weten over ons bedrijf, lees dan ons bedrijfsprofiel

Op acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gereageerd.​