Menu

Van Werven lanceert eigen sportkledinglijn

8 mei 2017

Van Werven infra & recycling uit Oldebroek heeft een eigen sportkledinglijn gelanceerd. De unieke lijn bestaat uit wieler- en schaatskleding en zal op termijn ook worden aangevuld met runningkleding.

Van Werven was jarenlang als hoofdsponsor betrokken bij het gelijknamige marathonschaatsteam. Na zeven jaar kwam daar in 2015 een einde aan. De tijd van groen-gele schaats-, skeeler- en fietspakken was daarmee officieel voorbij, maar de passie voor sporten is blijvend (en de vraag naar Van Werven sportkleding bleef). Van Werven nam daarom het initiatief tot het ontwikkelen van een eigen kledinglijn.
 

Kleding met een verhaal

“Deze kleding vertelt het verhaal van Van Werven”, legt Wilfred van Werven uit. “En dat verhaal willen we delen met iedereen die onze kleding koopt. De verschillende elementen op deze kleding hebben een betekenis. Onze kernwaarden vind je terug op ons hart, 45 staat voor ons oprichtingsjaar 1945 en de kreet #hardwerken op de binnenkant van de kraag daagt de drager uit om altijd het beste uit zichzelf te halen. Bij elk verkocht artikel wordt een kaartje meegeleverd waarop de betekenis van de kleding te vinden is.”


Supporter van sport

“Sport heeft in de hele geschiedenis van ons bedrijf al een belangrijke rol gespeeld. We zijn supporter van sport. Met deze kledinglijn hopen we onze medewerkers en omgeving te stimuleren om het plezier erin te gaan ontdekken of te behouden.”
 
De sportkleding van het hoogwaardige merk Craft en heeft een stoere, casual look. De wielerkleding is er voor zowel dames als heren, met korte broek en korte mouw voor de mooie dagen, maar ook met lange broek en lange mouwen voor de dagen dat het wat frisser is. Daarnaast is er een lijn voor trainingskleding en de komende maanden wordt er gewerkt aan een runninglijn.
 

Veel korting

De kleding is online te bestellen op www.vanwervenkleding.nl en bij Stouwdam Sport uit Wezep en wordt door Van Werven met een speciale korting aangeboden. Al vanaf 79,50 euro heb je een complete zomerset fietskleding (shirt en korte broek). De kleding is beschikbaar voor iedereen.
 

Waar kun je het kopen?

Ga naar www.vanwervenkleding.nl en bestel het vandaag nog online. Je kunt ook naar Stouwdam Sport in Wezep (Rondweg 60) rijden. Daar ligt de kleding op voorraad en is er de mogelijkheid om de kleding te passen. 

Verder lezen

Vacature: Bedrijfsleider Afvalinzameling en Recycling

Vacature: Bedrijfsleider Afvalinzameling en Recycling

28 april 2017

Van Werven zoekt een ambitieuze leider voor hun belangrijke pijler afvalinzameling en recycling. Iemand die zowel groot kan denken als handelen als het gaat om het vraagstuk van afval naar grondstof (VANG) als ook kan micro managen om operational excellence te bereiken.

Lees meer
Ondertekening anterieure overeenkomst windmolenpark Hattemerbroek

Ondertekening anterieure overeenkomst windmolenpark Hattemerbroek

16 mei 2017

Op maandag 15 mei tekenden burgemeester Hoogendoorn namens de gemeente en de heer van Werven namens Van Werven Energie B.V. een anterieure overeenkomst voor het project windmolenpark Hattemerbroek. 

Lees meer