Menu

Overname Van der Stoel Badhoevedorp door Van Werven

1 mei 2023

Vanaf 1 mei 2023 heeft Van Werven de activiteiten van Van der Stoel Transport & Verhuur en J. van der Stoel Machineverhuur B.V. in Badhoevedorp overgenomen. Van Werven is de laatste jaren al actief vanuit Ouderkerk aan de Amstel en zal komende zomer verhuizen naar het terrein van Van der Stoel in Badhoevedorp.

Uitdagingen voor de toekomst

De afgelopen tijd dacht de familie Van der Stoel vaker na over de toekomst van het bedrijf. Hoe geven we de opvolging vorm en hoe gaan we mee in de uitdagingen van de toekomst? Zoals het digitaliseren van de bedrijfsvoering, maar ook de toekomst in emissieloos werken.
Familie van der Stoel: “Overname door een ander bedrijf was een oplossing waar we op hoopten. We willen onze medewerkers op een goede manier onderbrengen. Van Werven kenden we al wel vanaf het moment dat ze Streefkerk overnamen en hier in de regio kwamen.”


Twee familiebedrijven

De familie herkent veel van hun eigen bedrijf in Van Werven. “Wij zijn ook een familiebedrijf, maar natuurlijk wel een stuk kleiner. Wat ik zie is dat Van Werven ook een hele platte organisatie is, iedereen kent elkaar, waardoor iedereen ook makkelijk benaderbaar is.” Er zal wel het een en ander gaan veranderen, maar de familie Van der Stoel kijkt uit naar de samenwerking. “Hoe het er in de toekomst precies uit gaat zien, daar zijn we nog over in gesprek. Maar de intentie is om samen de toekomst in te gaan. Onze vestiging zal flink gaan groeien, dat staat vast!”

Wij waren op zoek naar een nieuwe locatie in de regio Amsterdam. Harry Hertsenberg, directeur Infra Van Werven: “We zien enorme kansen in deze regio en willen daar graag blijven werken. Door opzegging van ons huidige huurcontract moesten wij op zoek naar een andere plek en we zijn heel blij dat we die bij Van der Stoel hebben gevonden.”

Wij hopen op een mooie samenwerking en een succesvolle toekomst in Badhoevedorp! 

Verder lezen

Openingstijden speciale dagen

Openingstijden speciale dagen

24 april 2023

Koningsdag (donderdag 27 april) zijn wij de hele dag gesloten. Vrijdag 28 april bent u weer van harte welkom op één van onze vestigingen.

Hemelvaartsdag (donderdag 18 mei) zijn wij de hele dag gesloten. Vrijdag 19 mei zijn we weer geopend en kunt u weer bij ons terecht met al uw afval.

Tweede Pinksterdag (maandag 29 mei) zijn wij de hele dag gesloten.

Lees meer
Recycling Balkbrug op 27 mei gesloten

Recycling Balkbrug op 27 mei gesloten

02 mei 2023

Op zaterdag 27 mei (Pinksterweekend) is onze vestiging in Balkbrug gesloten.

Lees meer