Menu

Ontmoet Van Werven op de Plastic Recycling Show Europe in Amsterdam

13 juni 2022

Plastic is booming! Dat weten wij natuurlijk al veel langer en dat blijkt ook wel door het bestaan van de Plastic Recycling Show Europe (PRSE), de plastic recycling beurs die op 22 en 23 juni 2022 voor de zesde keer gehouden wordt in de RAI in Amsterdam. Alle spelers uit de plastic-recycling keten zullen daar te vinden zijn, dus Van Werven is ook zeker van de partij.

Bestaande relaties versterken en nieuwe contacten leggen
 

Van Werven is op de PRSE te vinden met een stand op de beursvloer. Arne Herpoele, general manager Plastic Recycling, kijkt er naar uit: "We gaan vooral om bestaande relaties te versterken en hopelijk nieuwe contacten te leggen." Naast de collega's uit Nederland, zullen er ook collega's uit Polen en Engeland aanwezig zijn, voor alle internationale contacten. 


Online volgen

Naast de beursvloer is er ook een centraal programma met internationale sprekers over alle aspecten van de recycling-keten. Een deel van deze sessies is ook online te volgen op de website van PRSE


Ontmoet ons

Ben je aanwezig op de PRSE of lijkt het je interessant om kennis te maken met de hele plastic recycling keten? We ontmoeten je graag bij stand C23 op 22 en 23 juni. Meer informatie en kaarten kun je hier vinden.

Verder lezen

​Business Club NV maakt zich op voor bedrijfsbezoek aan Van Werven in Oldebroek

​Business Club NV maakt zich op voor bedrijfsbezoek aan Van Werven in Oldebroek

08 juni 2022

Met een bedrijfsbezoek aan Van Werven, één van de grootste en meest aansprekende werkgevers in de regio, staat er op 14 juni weer een aantrekkelijke avond voor ondernemers gepland. “Er is weer veel animo voor ons programma en we voelen het enthousiasme van onze leden bij de bijeenkomsten. Zeker als we een mooi bedrijf als Van Werven bezoeken”. Patrick Visch van Business Club NV is er blij mee.

Lees meer
Gewijzigde openingstijden Bouwvak 2022

Gewijzigde openingstijden Bouwvak 2022

12 juli 2022

In de bouwvak periode hanteren een aantal vestigingen gewijzigde openingstijden. 

Lees meer