Menu

Tijdelijke brandstoftoeslag Van Werven

14 maart 2022

Als gevolg van de enorme stijging qua brandstoftarieven, ziet Van Werven zich genoodzaakt om alle tarieven per direct te voorzien van een brandstoftoeslag. 

De ontwikkelingen rondom de inval van Rusland in Oekraïne volgen elkaar in hoog tempo op. Niemand had verwacht dat we voor zo’n situatie zouden komen te staan. Hoewel de gevolgen voor ons minder ingrijpend zijn en wij in vrijheid mogen leven, ondervinden ook wij de gevolgen hiervan. De enorme stijging qua brandstoftarieven is daar een voorbeeld van. Van Werven ziet zich genoodzaakt om de tarieven per direct te voorzien van een brandstoftoeslag. 

Meer informatie over deze toeslag is te lezen in deze brief, die op vrijdag 11 maart 2022 verstuurd is naar relaties van Van Werven.

Van Werven hoopt dat de situatie zo snel mogelijk normaliseert en de brandstoftoeslag weer achterwege kan blijven. 

Verder lezen

Van Werven en Heicom op Groene Sector Vakbeurs

Van Werven en Heicom op Groene Sector Vakbeurs

08 maart 2022

Op 8, 9 en 10 maart staat de Evenementenhal in Hardenberg in het teken van de groene sector. Tijdens de Groene Sector vakbeurs zijn zowel Van Werven als dochterbedrijf Heicom vertegenwoordigd. We nodigen je graag uit om hier inspiratie op te doen!

Lees meer
​Nieuwe zuigwagen ‘relevanter dan ooit’!

​Nieuwe zuigwagen ‘relevanter dan ooit’!

15 maart 2022

Van Werven is sinds eind februari in het bezit van een zuigwagen. Deze nieuwste aanwinst voorkomt schades aan kabels en leidingen en is in te zetten op moeilijk bereikbare plekken. “Anno 2022 is deze zuigwagen relevanter dan ooit!”, stelt Harry Hertsenberg.

Lees meer