Menu

Sloopwerk

Slopen is precisiewerk geworden, waarbij vrijwel alle materialen afzonderlijk weggenomen worden. Duurzaam slopen is een complexe klus die met zorg voor het milieu, de omwonenden en de veiligheid van een ieder op de slooplocatie moet worden uitgevoerd. Wij kunnen deze dienst tegen een scherp tarief leveren, omdat wij het hele proces in eigen beheer kunnen uitvoeren. 

Vakkundig slopen vraagt om een goede voorbereiding en vakkundige uitvoering. Sloopwerkzaamheden worden uitgevoerd met de grootste zorg voor de veiligheid van de aanwezige personen op de bouwlocatie en omwonenden. De overlast voor mens en milieu wordt tot een minimum beperkt. Van Werven is door de KIWA gecertificeerd als sloopbedrijf volgens de BRL SVMS-007.
 

Totaal- en renovatiesloop

Juist de combinatie van onze verschillende bedrijfsactiviteiten brengt de kracht van Van Werven naar boven. Van sloop, eventuele asbestsanering, afvalscheiding aan de bron, het transport tot en met de recycling van het sloopafval kunnen wij u ontzorgen.
 
Dankzij een uitgebreid en up-to-date machinepark, met machines variërend in grootte van 800 kilo tot 62 ton én specifieke hulpstukken kunnen we elke klus klaren. Een aantal machines zijn uitgerust met overdrukunits en nevelinstallaties. Bovendien kan Van Werven op locatie puin breken en via onze eigen bouwstoffenhandel dit granulaat weer afzetten in de markt. Het zorgt voor minder transportbewegingen en is dus een duurzame oplossing. Van Werven beschikt over meerdere medewerkers die zijn gecertificeerd als Deskundig Asbestverwijderaar (DAV).
 
Naast de totaalsloop is Van Werven ook de juiste partner op het gebied van een renovatiesloop. We weten de juiste stappen te nemen om dát te behouden wat behouden moet worden. Na het opleveren van ons werk treft u een opgeruimde en schone ruimte aan, klaar voor herinrichting. Door selectief te slopen en het afval continu op locatie te scheiden, proberen we de hoeveelheid restafval tot een minimum te beperken. Van Werven heeft recyclinglocaties in Flevoland, Overijssel en Gelderland. Met behulp van eigen containers en transportmogelijkheden worden de vrijgekomen afvalstromen verplaatst van de bouwlocatie naar één van deze recyclinglocaties voor de verdere recycling van de vrijgekomen materialen.


Voor onze opdrachtgever Poland GWW B.V. voerden we de totaalsloop uit van een pand in hartje Amsterdam. Na de sloop volgde een bodemsanering én de ontgraving voor een parkeerkelder. Een uitdagend werk in deze omgeving. 

 

Bodemsaneringen

Van Werven is bevoegd tot het doen van asbestsaneringen en wij ontzorgen u graag als het gaat om bodemsaneringen (procescertificaat ‘Uitvoering van bodemsaneringen’, SIBK 7000). Dit houdt in dat de kwaliteit is geborgd en er voldaan wordt aan alle geldende regelgeving. Saneringen variëren van een oprit tot complete bedrijventerreinen. Van Werven beschikt over meerdere medewerkers die zijn gecertificeerd als Deskundig Leidinggevende Projecten (DLP). Deze medewerkers worden jaarlijks medisch gekeurd voor de specialisatie. Het benodigde materieel voor de sanering is voorzien van de juiste filter-overdruksystemen. In elk project, groot of klein, denkt Van Werven graag mee in mogelijkheden voor de sanering, door het opstellen van een offerte.