Menu

Sloopwerk

Slopen is precisiewerk. Vrijwel alle vrijkomende materialen nemen we afzonderlijk weg. Iedere klus voeren we uit met zorg voor het milieu, de omwonenden en veiligheid . We slopen duurzaam en tegen een scherp tarief, omdat we alles in eigen beheer uitvoeren. 

Slopen vraagt om een goede voorbereiding en vakkundige uitvoering. We beperken de overlast voor het milieu en de mens zoveel mogelijk. Van Werven is door de KIWA gecertificeerd als sloopbedrijf, volgens de BRL SVMS-007.
 

Totaal- en renovatiesloop

Juist de combinatie van onze bedrijfsactiviteiten brengt de kracht van Van Werven naar voren. Van sloop tot en de recycling van het sloopafval; wij kunnen het voor jou als klant verzorgen.
 
Dankzij een uitgebreid en up-to-date machinepark kunnen we iedere klus klaren. Machines variërend in grootte van 800 kilo tot 62 ton én specifieke hulpstukken maken veel mogelijk. Een aantal van onze machines is uitgerust met overdrukunits en nevelinstallaties. Bovendien kunnen we puin op locatie breken en dit granulaat via onze eigen bouwstoffendivisie afzetten in de markt. Dit vermindert het aantal benodigde transportritten en biedt daardoor een duurzame oplossing. Van Werven beschikt over meerdere medewerkers die gecertificeerd Deskundig Asbestverwijderaar (DAV) zijn.
 
Naast totaalsloop is Van Werven ook de juiste partner voor renovatiesloop. Na ons werk tref je als klant een opgeruimde en schone ruimte aan, klaar voor herinrichting. Door selectief te slopen en het afval continu op locatie te scheiden, proberen we de hoeveelheid restafval tot een minimum te beperken. Van Werven beschikt over recyclinglocaties in Flevoland, Overijssel en Gelderland. Met behulp van onze eigen containers en transportmogelijkheden worden de vrijgekomen afvalstromen verplaatst van de bouwlocatie naar één van deze recyclinglocaties. Hier recyclen we vrijgekomen materialen verder.
 

Bodemsaneringen

Wij ontzorgen je graag als het gaat om bodemsaneringen en beschikken over procescertificaat ‘Uitvoering van bodemsaneringen’, SIBK 7000. Dit houdt in dat de kwaliteit is geborgd en we voldoen aan alle geldende regelgeving. Saneringen variëren: van een oprit tot complete bedrijventerreinen. Meerdere medewerkers zijn gecertificeerd Deskundig Leidinggevende Projecten (DLP-R). Deze medewerkers worden jaarlijks medisch gekeurd voor de specialisatie. Het benodigde materieel voor de sanering is voorzien van het juiste filter-overdruksysteem. In elk project denkt Van Werven graag mee. Nog vóór de sanering.