Menu

Calculator-werkvoorbereider


Van Werven in Ouderkerk aan de Amstel zoekt een enthousiaste en gemotiveerde

Calculator-werkvoorbereider
GWW/specialistisch grondverzet


Vanuit onze vestiging dichtbij onze hoofdstad bieden we een afwisselende en verantwoordelijke functie. Als calculator-werkvoorbereider stel je calculaties op en bereid je infraprojecten voor. In overleg met je collega’s van de uitvoering koop je de benodigde materialen in en zorg je dat ze op tijd op het project aanwezig zijn. Samen met de locatiemanager zorg jij ervoor dat jouw collega’s het werk vlekkeloos kunnen uitvoeren.
 
Van Werven is al zo’n 75 jaar actief in de infra. Sinds 2013 werken we ook vanuit Ouderkerk aan de Amstel en juist vanuit hier kun je meewerken aan uitdagende projecten. Vestigingsmanager Richard van Leeuwen: “We hebben de afgelopen jaren aan gave en complexe projecten gewerkt: zo werkten we mee aan de realisatie van een vijf verdiepingen tellende parkeergarage onder Hoog Catharijne in Utrecht middels een natte bouwkuip, groeven we de oude Universiteitsbibliotheek in Amsterdam uit en werken we ook aan kleinere projecten, zoals het bestraten van een nieuwe woonwijk. We zijn áltijd dienstverlener voor de grote aannemers, in onderaanneming bieden we hun graag onze diensten aan.”
 
Word jij enthousiast van mooie infraprojecten en kunnen we op jouw scherpe calculaties rekenen?
 

Heel concreet zijn dit je werkzaamheden:

  • Je maakt calculaties en bespreekt deze met het management. Samen komen jullie tot een passende aanbieding.
  • Je hebt regelmatig contact met onze klanten, bijvoorbeeld om offertes te bespreken. Ook tijdens het calculatieproces houd je hen op de hoogte.
  • Na opdracht ben je verantwoordelijk voor het samenstellen van een werkmap, waarin alle gegevens zijn verzameld om het project goed uit te kunnen voeren.
  • Je verzorgt de inkoop van materialen en zorgt voor een tijdige afroep hiervan.
  • In overleg met de uitvoering  bereken je meer-en minderwerk en communiceer je dit met onze opdrachtgevers.


Herken jij jezelf in deze punten?

  • Je hebt een gerichte mbo-opleiding afgerond of hbo werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal twee jaar ervaring in de civiele techniek en affiniteit (of ervaring) met specialistisch grondwerk;
  • Je bent proactief, stressbestendig en werkt prettig in een team;
  • Je kunt goed overweg met Metacom en AutoCAD.


Over ons

Duurzame infrastructuur, recycling (van afval naar grondstof) en bodemvruchtbaarheid. Daar staat Van Werven als veelzijdige dienstverlener voor. Wij werken vanuit vijftien locaties aan lokale en bovenregionale projecten. Zo gingen we recent in hartje Amsterdam aan de slag met de bouw van de nieuwe Universiteitsbibliotheek, werkten we mee op de ZuidAs en zijn we te vinden bij de ombouw van de Zuidelijke Ringweg in Groningen. Al onze 425 medewerkers zijn vakmensen, met passie voor hun werk. Wij zijn een familiebedrijf: nuchter, korte lijnen, eerlijk en persoonlijk. Duurzaamheid is geen onderdeel van ons bedrijf, maar het fundament.
 

Interesse?

Ben jij enthousiast geworden? Klik dan hier om direct je te solliciteren. Voor vragen kun je contact opnemen met Richard van Leeuwen, bereikbaar op telefoonnummer 06-41 08 56 24.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. Profielen en cv's die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.