Menu

Calculator-werkvoorbereider


Voor onze vestiging in het Westen van Nederland zoekt Van Werven een
 

Calculator-werkvoorbereider


Vanuit onze vestiging dichtbij Amsterdam bieden we een afwisselende en verantwoordelijke functie. Als calculator-werkvoorbereider stel je uiteenlopende calculaties op voor het leggen van betonplaten tot het ontgraven en uitzuigen van natte bouwkuipen van 5000 vierkante meter. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding van deze projecten. Hierbij zorg jij voor de juiste tekeningen, het materieel en het materiaal. In overleg met je collega’s van de uitvoering koop je de benodigde materialen in en zorg je dat ze op tijd op het project aanwezig zijn. De GPS modellen verzorgen op de machines en eventueel uitzetwerk zijn ook onderdelen van jouw takenpakket. Samen met de projectmanager zorg jij ervoor dat jouw collega’s het werk vlekkeloos kunnen uitvoeren.

Word jij enthousiast van mooie infraprojecten en kunnen we op jouw scherpe calculaties rekenen? 
 

Wat ga je doen?

 • Je maakt calculaties en bespreekt deze met het management. Samen komen jullie tot een passende aanbieding;
 • Je hebt regelmatig contact met onze klanten, bijvoorbeeld om offertes te bespreken. Ook tijdens het calculatieproces houd je hen op de hoogte;
 • Na opdracht ben je verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding van het project. Daarbij zorg je in overleg met de uitvoerder voor de juiste plannen, tekeningen en machines;
 • Je verzorgt de inkoop van materialen en zorgt voor een tijdige afroep hiervan;
 • In overleg met de uitvoering  bereken je meer-en minderwerk en communiceer je dit met onze opdrachtgevers.
 

Dit ben jij

 • Je hebt een gerichte mbo-opleiding afgerond of hbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal twee jaar ervaring in de civiele techniek en affiniteit (of ervaring) met specialistisch grondwerk;
 • Je bent proactief, stressbestendig en werkt prettig in een team;
 • Kennis van  Metacom en AutoCAD is een pré..
 

Wat bieden wij?

 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket;
 • Een plezierige no-nonsens werkomgeving;
 • Een ambitieus bedrijf met korte communicatielijnen.
 

Over ons

Duurzame infrastructuur, recycling (van afval naar grondstof) en bodemvruchtbaarheid. Daar staat Van Werven als veelzijdige dienstverlener voor. Wij werken vanuit vijftien locaties aan lokale en bovenregionale projecten.

Vanuit onze vestiging in Badhoevedorp zijn we gericht op klein en groot grondverzet in de breedste zin van het woord. Straatwerk, bouwkuipen, droog grondverzet en saneringen behoren allemaal tot onze werkzaamheden. Zo gingen we recent in hartje Amsterdam aan de slag met de ontgraving van de kelder van de nieuwe Universiteitsbibliotheek, werkten we mee op de ZuidAs en zijn we te vinden bij de ombouw van de Zuidelijke Ringweg in Groningen. Al onze 425 medewerkers zijn vakmensen, met passie voor hun werk. Wij zijn een familiebedrijf: nuchter, korte lijnen, eerlijk en persoonlijk. Duurzaamheid is geen onderdeel van ons bedrijf, maar het fundament.
 

Interesse?

Direct solliciteren? Klik dan hier. Voor vragen kun je contact opnemen met Daan Kea via 06-43 35 85 19.