Menu

Accountmanager


Kunststofrecycling van Werven B.V. te Biddinghuizen zoekt een gemotiveerde
 
Accountmanager (fulltime)


Bijna vijftien jaar geleden startte Van Werven iets unieks. Afvalinzamelaars recycleden al decennialang veel materialen, maar kunststof werd amper hergebruikt. Dat moest anders, vonden we. Tegenwoordig recyclen we 150.000 ton per jaar, vanuit zes vestigingen in Europa met ons kennis en salescentrum in Biddinghuizen. De secundaire grondstoffen krijgen een hoogwaardige toepassing in bijvoorbeeld nieuw meubilair, de bouwsector, de automotive industrie en in huishoudelijke artikelen. We zijn ambitieus en groeien constant. Daarom zijn we op zoek naar een accountmanager voor onze maalgoederen die in Nederland en België gerecycled worden.

Je dag begint met een gekookt eitje in het Belgische hotel waar je overnacht hebt. Je was gisteren bij verschillende klanten op bezoek en sloot de dag af met een etentje met een potentiële afnemer. Je had een goed gesprek over de kansen die er voor zijn onderneming zijn. Kan hij gerecycled materiaal in zijn productie toepassen? Net als in veel andere klantgesprekken, stond deze vraag centraal. Vandaag heb je nog een afspraak met een relatie in België en daarom ben je blijven overnachten. Na de lunch rijd je weer richting Nederland waar een wekelijks overleg met de backoffice op je wacht. Samen met je collega’s bespreek je issues, volumes en interessante kansen. Na dit overleg sluit je de dag af met kwaliteit coördinator Joëlle. Morgen gaan jullie samen bij een klant langs om een nieuw product voor te stellen.

 

Werkzaamheden

  • Het onderhouden van bestaande relaties en acquireren van nieuwe relaties.
  • Onderhandelen en samen met het backoffice team uitbrengen van offertes.
  • Adviseren aan de klant om waar mogelijk recycling materiaal in te zetten in hun productieproces.


Een accountmanager bij Van Werven…

  • is accuraat en heeft een dienstverlenende houding;
  • heeft een winnaarsmentaliteit;
  • heeft meerder jaren ervaring als accountmanager;
  • heeft rekenkundig inzicht;
  • is een echte teamspeler;
  • is overtuigend en doelgericht;
  • heeft ervaring in de recycling of kunststof branche. 


Over ons

Van Werven is een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van infra en recycling. Wij zijn al bijna 75jaar bezig met het zoeken naar toegevoegde waarde door logische verbindingen en échte oplossingen. Wij ondernemen oprecht en authentiek. Onze kracht ligt in het vermogen ons aan te passen aan een veranderende wereld, zonder de oorspronkelijke bedoeling uit het oog te verliezen. Met inspirerende en innovatieve oplossingen maken we verschil in de toekomst, met een hart voor mens en milieu. De oorsprong van ons bedrijf ligt in Oldebroek. Gedreven door ambitie zijn we inmiddels vanuit vijftien vestigingen actief in binnen- en buitenland.
 

Wil jij deze baan?

Reageren op deze vacature kan via deze link. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Arne Herpoele via a.herpoele@vanwerven.nl of (06) 410 856 23.

Meer weten over ons bedrijf? Kijk op www.vanwerven.nl.