Menu

Terugblik open dag | 70 jaar Van Werven

Van Werven bestaat dit jaar 70 jaar. Dat werd gevierd met twee Open Dagen, op 29 en 30 december 2015. Ruim 7.500 mensen bezochten deze twee open dagen, inclusief de jubilarissenreceptie. Van Werven kijkt terug op twee onvergetelijke dagen.
 

Van Werven bestaat dit jaar 70 jaar. Dat werd gevierd met twee Open Dagen, op 29 en 30 december 2015. Ruim 7.500 mensen bezochten deze twee open dagen, inclusief de jubilarissenreceptie. Van Werven kijkt terug op twee onvergetelijke dagen.

 

Ruim 7.000 bezoekers Open Dagen

Op de eerste Open Dag telden de medewerkers van Van Werven binnen één uur al 1.000 bezoekers. De gasten werden welkom geheten met een kopje koffie, thee of chocolademelk, waarna zij een route door de locatie aan de Verlengde Looweg konden volgen.

Het Kidsplein was binnen enkele minuten het decor van veel vrolijke kinderen. De jongste generatie kon op elektrische minikraantjes alvast kennismaken met het machinistenvak. Herman van der Wal maakte mooie foto’s, die de kinderen meteen mee naar huis konden nemen. Ook de ballonnenartiest, de springkussens en kleurplaten werden niet overgeslagen.

De jongste generatie kon op elektrische minikraantjes alvast kennismaken met het machinistenvak. 

Specialismen

De diverse specialismen van Van Werven presenteerden zich in de overige hallen. Op verschillende stands lieten zij hun activiteiten en bijbehorend materieel zien. Ook had de catering op diverse locaties langs de looproute eten en drinken staan. Op het buitenterrein stond het machinepark opgesteld, perfect op lijn.
 
Cor van Werven, Technisch Directeur is onder de indruk: “Het was overweldigend. Onze medewerkers hebben met heel veel enthousiasme alles gereed gemaakt voor deze Open Dagen. Samen hebben we er een onvergetelijke dag van gemaakt.”

Jubilarissenreceptie

Op dinsdagavond 29 december vierden we samen met de genodigden het jubileum van acht medewerkers en bedankten we vijf pensionado’s voor hun jarenlange inzet en betrokkenheid. Zo’n 800 gasten waren aanwezig om hen te feliciteren. “Geweldig dat we op deze locatie, in combinatie met onze Open Dagen, van de gelegenheid gebruik konden maken om deze mensen juist hier in het zonnetje te zetten en te bedanken voor hun bijdrage aan ons mooie bedrijf”, aldus Wilfred van Werven, directeur Infra & Recycling.  
 

De jubilarissen van 2015

Foto's open dagen

Via de onderstaande links kunt u foto's van diverse fotografen en nieuwssites bekijken.

Eigen foto's Van Werven 

Foto's Dick van de Graaf | Oldebroek.net

ATV Foto

Omroep Laurens

Agrifoto

Locourant

Filmpje Ronald Piekeret

Op naar de toekomst

Een 70-jarig jubileum doet je terugkijken naar het verleden, maar zet je ook aan het denken over de toekomst. "Het feit dat we al 70 jaar alart inspelen op een veranderd speelveld mag ons vertrouwen geven, maar dat de komende tijd nog uitdagender zal worden, staat voor mij vast.", blikt Wilfred van Werven vooruit. 

Lees hier de case 'Op naar de toekomst'
 

Volg ons op Facebook

Blijf op de hoogte van onze activiteiten op onze Facebookpagina.