Menu

Pop-up vestiging Reeve

Begin 2022 stropen diverse bouwbedrijven de mouwen op om een compleet nieuw dorp te realiseren. Van Werven slaat de handen graag ineen. We zorgen dat jullie netjes, duurzaam én flexibel aan de slag kunnen, dankzij onze tijdelijke afvallocatie.

Van Werven infra & recycling heeft jarenlange ervaring met afvalinzameling en recycling. We weten als geen ander dat bij nieuwbouw altijd reststromen overblijven. De afvoer van deze stromen vraagt om transport en de juiste middelen. 
 

Transport- en afvalkosten besparen

Dankzij onze tijdelijke afvallocatie op project Reeve kun je hierop flink besparen. We kunnen binnen vijf minuten een container wisselen en omdat we op de projectlocatie gevestigd zijn, bespaar je transportkosten. Samen kunnen we tot 80% minder transportbewegingen realiseren, dat is niet alleen duurzaam, maar ook veilig en dat wil toch iedereen?
 
Op onze tijdelijke afvallocatie is altijd een medewerker aanwezig om je te helpen. Je bent op werktijden altijd welkom op deze vestiging, maar langskomen moét niet. We zijn altijd telefonisch bereikbaar. Een volle afvalcontainer ledigen wij gegarandeerd binnen vijf minuten.

​Deze pop-upvestiging...

  • … realiseren wij in samenspraak met BPD en de gemeente Kampen
  • … is voorzien van een weegbrug, diverse vakken voor afval en een kantoor
  • … heeft continu een shovel en bestuurder aan het werk 


Duurzame relaties

Van Werven is een familiebedrijf dat zal 75 jaar bestaat. We weten hoe belangrijk duurzame relaties zijn en vragen je dan ook niet om ‘zomaar’ over te stappen op een andere inzamelaar. We bieden je wél aan om deze keer het maatschappelijke belang voorop te stellen. Kies voor duurzaam, veilig, netjes en flexibel.

Accountmanager Jochem Pruim is het aanspreekpunt voor dit project. 

​Meld je aan

Accountmanager Jochem Pruim is het aanspreekpunt voor dit project. “Ik word zeker enthousiast van dit initiatief. We kunnen dienstbaar zijn aan dit bouwproject, op een veilige en duurzame manier. We houden voor iedereen de kosten laag en maken het werken een stuk makkelijker. Dat noemen we bij Van Werven nou ‘samen werken aan échte oplossingen’. Wil je meer informatie, dan ben ik telefonisch te bereiken via 06 433 64 827 of per mail via j.pruim@vanwerven.nl

Maak gebruik van onze pop-upvestiging. Laat je gegevens achter via onderstaand formulier en wij maken alles in orde.