Menu

Pop-up vestiging Reeve

Begin 2022 stropen diverse bouwbedrijven de mouwen op om een compleet nieuw dorp te realiseren. Van Werven helpt daar graag aan mee. Als je deze pagina bezoekt, heb je waarschijnlijk gehoord van onze ideeen om een pop-upvestiging te openen op Reeve.

Helaas komt er geen pop-up. Maar niet getreurd, op deze pagina lees je nog steeds hoe wij je verder kunnen helpen! 

Van Werven infra & recycling heeft jarenlange ervaring met afvalinzameling en recycling. We weten als geen ander dat bij nieuwbouw altijd reststromen overblijven. De afvoer van deze stromen vraagt om transport en de juiste middelen. 
 

Altijd een passende container

Van Werven infra & recycling heeft jarenlange ervaring met afvalinzameling en recycling. We weten als geen ander dat bij nieuwbouw altijd reststromen overblijven. De afvoer van deze stromen vraagt om transport en de juiste middelen. Voor bouwafval, bedrijfsafval, puin, hout, groen, plastic en andere afvalstromen kan Van Werven altijd een passende container leveren. Wij beschikken over een ruim assortiment afzetcontainers met een inhoud variërend van 3 m³ tot en met 40 m³.

Een oplossing voor ál het afval

Omdat we altijd zoeken naar échte oplossingen, bieden we een oplossing voor ál het afval. Ook het gevaarlijke afval. Of het nu gaat om asbest, brandbaar of chemisch afval, we vinden altijd een oplossing voor de verwerking. Daarnaast hebben een uitgebreid wagenpark waarmee we afval kunnen vervoeren. We denken graag mee.

Wil je meer informatie, neem dan contact op met accountmanager Jochem Pruim. Hij is telefonisch te bereiken via 06 433 64 827 of per mail via [email protected]. Het is ook mogelijk om onderstaand contactformulier in te vullen.

Een afvalcontainer bestel je ook eenvouding in onze webshop