Menu

Kilveractie: perceelinmeting voor maar €250,-

Professioneel inmeten, ontwerpen en uitvoeren. Wij geven vooraf inzicht in de investering én effecten. Een perceelinmeting is de eerste stap naar een perfect eindresultaat. Tot 31 oktober profiteert u van een speciale actie: een perceelinmeting voor maar €250,-!

Het inmeten wordt gedaan om vooraf inzicht te hebben welke grond waarheen verplaatst moet worden. Inmeten gebeurt enkele dagen of weken voordat de werkzaamheden starten en wordt uitgevoerd vanaf de quad. Daarna wordt er samen met de met u als akkerbouwer/agrariër, op basis van de inmeting, een plan gemaakt. Hieruit komt een rapportage met daarin de hoeveelheid te verzetten grond en de afstand waarover dit moet gebeuren. Het plan wordt opgesteld aan de hand van uw wensen én de ervaring van Van Werven. Uiteindelijk wordt dit plan visueel zichtbaar gemaakt in een tekening. 
Lees ook ons artikel over GPS-gestuurd kilveren.

Aanmelden 

Wilt u gebruikmaken van de actie? Voor vragen en uw aanmelding kunt u contact opnemen met Steven Visser via 06 – 4335 8400 of s.visser@vanwerven.nl. Bij deelname aan de actie gaat u automatisch akkoord met de voorwaarden.

Voorwaarden

  1. De actie is geldig tot 31-10-2018.
  2. De prijzen zijn exclusief BTW.
  3. De actie is geldig op maximaal één aaneengesloten perceel. Dit perceel dient droog, goed berijdbaar en vrij toegankelijk te zijn.
  4. De maximale grootte van het perceel is 10 hectare. Bij een groter perceel rekent Van Werven €15,- per extra hectare, afgerond op hele hectares.
  5. De actie is inclusief 75 kilometer enkele reisafstand. Bij een grotere enkele reisafstand rekent Van Werven 50 cent per extra kilometer.
  6. De actie is inclusief één ontwerptekening.
  7. De verkregen data en geproduceerde tekeningen blijven eigendom van Van Werven.
  8. Het is niet mogelijk om in plaats van de korting contant geld te ontvangen.
  9. Van Werven behoudt zich het recht om de actie eenzijdig te wijzigen of te beëindigen.