Menu

Verkoopmedewerker binnendienst Heicom


Heicom, onze dochteronderneming, zoekt voor zijn vestiging in 't Loo-Oldebroek een 

 

verkoopmedewerker binnendienst 

 
Heicom is producent van bodemverbeteraars en substraten. Hiermee zorgen we ervoor dat de meest uitdagende omgevingen groen worden én blijven. Op onze locatie liggen diverse grondstoffen, waarmee we substraten samenstellen. Deze passen we toe in bijvoorbeeld daktuinen in Utrecht, plantvakken in Groningen en voetbalvelden van eredivisieclubs.
 
Als verkoopmedewerker op de binnendienst ben je het aanspreekpunt voor (potentiële) klanten. Je adviseert de juiste producten en maakt een offerte op maat. Heicom biedt een groot aantal producten aan, toepasbaar op grote en kleine projecten. De producten worden afgehaald óf geleverd op een project in Nederland. Jij berekent hiervoor de tarieven, stelt offertes op en verwerkt de gegevens in ons systeem.
 
Je werkt samen met Gerard, onze andere verkoper op de binnendienst. Gerard: “Vergroening van onze leefomgeving is een belangrijk thema. Hiervoor is natuurlijk goede grond nodig. Je kunt merken dat de vraag naar onze substraten steeds groter wordt. Per week gaan er tientallen offertes de deur uit en de telefoon rinkelt geregeld. Gelukkig maar, ik hou van die bedrijvigheid.” Daarnaast werk je nauw samen met de afdelingen planning en productie. De bestellingen komen namelijk bij jou binnen en jij zorgt ervoor dat deze doorgezet worden naar de planning.

 

Passen onderstaande punten bij jou? Dan komen we graag in gesprek!

  • Je bent commercieel en vindt het leuk onze klanten verder te helpen.
  • Je houdt van een groene omgeving en hebt interesse in onze substraten.
  • Hoofdrekenen kost jou geen moeite en je bent in staat tarieven te berekenen.
  • De Nederlandse taal heb je helemaal onder de knie.
  • Je zoekt een fulltime functie en hebt minimaal mbo-4 werk- en denkniveau. 
 

Over Heicom

Heicom is producent van bodemverbeteraars en substraten waarmee de meest uitdagende omgevingen – zoals steden, parken en sportvelden – groen worden en blijven. Het hoofdkantoor is gevestigd in ’t Loo-Oldebroek, dat zal ook jouw werklocatie zijn. Sinds vorig jaar heeft Heicom een tweede vestiging in ’s Graveland. Heicom bestaat uit een hecht team van bijna twintig medewerkers en is onderdeel van het familiebedrijf Van Werven.
 
Het unieke van Heicom is dat wij klantspecifieke producten maken. We hebben veel kennis in huis en kunnen in combinatie met analyses adviseren én produceren. Daarnaast beschikken we over verschillende certificeringen die ons uniek maken in de sector en een bewijs zijn van onze kwaliteit. Wij kunnen met een gefundeerd advies de juiste producten voor de juiste situatie leveren. Of het nu gaat om substraat voor bomen aan een drukke straat in Zwolle, voor een tropische kas of als onderlaag voor een sportveld. Meer weten? Kijk op www.heicom.nl.
 

Laat er geen gras over groeien!

Wil jij deze baan? Solliciteer direct via deze link. Reageren op deze vacature kan tot 20 december 2021. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Hans van der Weerd via h.vanderweerd@heicom.nl