Menu

Vakantiekracht


Van Werven is voor de locatie in Ouderkerk a/d Amstel op zoek naar een

Vakantiekracht


Ben jij minimaal 16 jaar en zoek jij een leuke bijbaan voor de zomervakantie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken enthousiaste, gezellige en hardwerkende collega’s voor de volgende werkzaamheden:

  • Terrein- en groenonderhoud.
  • Auto’s wassen.
  • Grondverzetmachines wassen.
  • Overige voorkomende werkzaamheden.

Bij affiniteit met techniek kunnen kleine reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan grondverzetmaterieel aan de werkzaamheden toegevoegd worden.

Bij een wederzijdse klik zijn er volop mogelijkheden voor een dienstverband voor de zaterdag of doordeweeks binnen van Werven.
 ​

Over ons

Van Werven is een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van infra en recycling. Wij zijn al 70 jaar bezig met het zoeken naar toegevoegde waarde door logische verbindingen en échte oplossingen. Wij ondernemen oprecht en authentiek. Onze kracht ligt in het vermogen ons aan te passen aan een veranderende wereld, zonder de oorspronkelijke bedoeling uit het oog te verliezen. Met inspirerende en innovatieve oplossingen maken we verschil in de toekomst, met een hart voor mens en milieu. De oorsprong van ons bedrijf ligt in Oldebroek. Gedreven door ambitie zijn we inmiddels vanuit vijftien vestigingen actief in binnen- en buitenland.
 

Ben jij geïnteresseerd?

Neem dan contact op met Richard van Leeuwen op het telefoonnummer 06-41085624 of klik hier om je direct in te schrijven. Meer weten over ons bedrijf? Kijk op www.vanwerven.nl!