Menu

Shovelmachinist Heicom


Heicom b.v. in Oldebroek zoekt een ervaren

Shovelmachinist


In deze functie ben je verantwoordelijk voor het mengen en laden van grondstoffen op onze locatie in ’t Loo-Oldebroek. We zoeken een ervaren machinist, die ons kleinschalige en professionele team komt versterken. Heicom levert substraten en producten waarmee de meest uitdagende omgevingen groen worden en blijven.

Op onze locatie beschikken we over zo’n veertig grondstoffen, waarmee we specifieke substraten samenstellen. Elk substraat heeft zijn eigen receptuur. Jij hebt het inzicht om deze substraten in de juiste verhoudingen samen te stellen. Op onze locatie rijden twee shovels die dagelijks zo’n dertig vrachten verladen. In de tussentijd wordt de voorraad op peil gehouden en is het jouw uitdaging om het overzicht te bewaken. De vele recepturen en de te verladen vrachten zorgen voor een levendige en heel afwisselende werkplek.   


Werkzaamheden:

 • Het mengen van grondstoffen op onze locatie volgens concrete instructies.
 • Het accepteren van binnenkomende grondstoffen volgens voorschriften.
 • Het laden van vrachtwagens.
 • Het vullen van big bags met heftruck.
 • Het zorgdragen voor een nette, veilige en schone werkomgeving.
 • Het zorgdragen voor het dagelijks of wekelijks klein onderhoud van je eigen machine.  


Een shovelmachinist bij Heicom...

 • Werkt netjes en kan goed rekenen
 • Kan goed overweg met ons digitale systeem op een tablet
 • Beschikt over het juiste rijbewijs en heeft een heftruckcertificaat
 • Kan goed samenwerken en is klantvriendelijk
 • Stelt zich flexibel op als het gaat om werktijden. 

Heb jij affiniteit met de samenstelling en de vorming van bodem? Dan heb je bij ons een streepje voor!
 

Over ons

Heicom is een gerenommeerd bedrijf in de wereld van de bodemverbeteringsproducten. Het is onze missie om steden, parken en sportvelden echt groen te houden, door de kwaliteit van de bodem te verbeteren en de natuur in zijn kracht te zetten. Dit doen we door het leveren van hoogwaardige producten, samen met een gefundeerd advies over de toepassing van deze producten. Heicom is een 100%-dochteronderneming van Van Werven infra & recycling.

Het werkgebied van Heicom strekt zich uit in heel Nederland, maar ook daarbuiten in België en Duitsland. Het assortiment van Heicom is zeer uitgebreid. De belangrijkste doelgroepen van Heicom zijn ook golfbanen, aannemers, gemeenten, hoveniers en cultuurtechnische bedrijven. Door de jaren heen heeft Heicom zich ontwikkelt tot een belangrijke speler in de markt voor bodemverbeteringsproducten.
 

Interesse?

Reageer dan via deze link. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Herbert van Werven via 06-52454527. Meer weten over ons bedrijf? Kijk op www.heicom.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. Profielen en cv's die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, behandelen wij als directe sollicitaties van de kandidaat.​