Menu

Verslagenheid en medeleven na tragisch ongeval Oosterwolde

4 mei 2015

Zaterdag 2 mei heeft er een zeer tragisch ongeval plaatsgevonden tijdens de Oldtimershow in Oosterwolde. Ons medeleven gaat uit naar de nabestaanden en de gewonde slachtoffers en betrokkenen.

Het evenement werd door de Stichting Oldtimer Comité voor de 14e keer georganiseerd. Van Werven stelt aan de organisatie al vele jaren materieel ter beschikking voor het helpen opbouwen en opruimen van het evenemententerrein.

Vanuit een spontaan initiatief is afgelopen zaterdag een verreiker van Van Werven gebruikt om eerst een fotograaf en daarna enkele bezoekers van bovenaf uitzicht te geven op het evenement. Tijdens de ronde met de bezoekers is de hoogwerker voorover gekanteld waardoor er een dodelijk slachtoffer en meerdere (zwaar)gewonden zijn te betreuren. Bij de gewonde slachtoffers bevinden zich helaas ook kinderen.

Overheidsinstanties doen momenteel onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. Van Werven verleent alle medewerking aan het onderzoek. We hopen dat er op korte termijn meer duidelijk zal worden over de toedracht. Bovenal zijn we aangeslagen en ons medeleven gaat nogmaals uit naar iedereen die betrokken is bij de slachtoffers en het evenement.
 
Directie, familie Van Werven en medewerkers

Van Werven en Heicom op Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg

Klik om te lezen