Menu

Van Werven genomineerd voor Ondernemersprijzen Regio Zwolle

4 november 2016

Van Werven Infra & Recycling is genomineerd voor als Ondernemer van het Jaar Regio Zwolle 2016. Samen met Hebo Maritiemservice uit Zwartsluis en Molecaten Europe uit Hattem dingt de dienstverlener op het gebied van infra & recycling mee naar deze titel.

Tot en met 1 oktober 2016 was het mogelijk ondernemers aan te dragen voor de ondernemersprijzen. Uit de lijst van aanmeldingen heeft de vakjury een voorselectie gemaakt van zes bedrijven. Na een zorgvuldige selectie door de onafhankelijke vakjury zijn nu de laatste drie genomineerden bekend gemaakt.
 
Er is gekeken naar criteria als ondernemerschap, financiën, personeelsbeleid, groei, binding met de regio, innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. De vakjury heeft aan de hand van de gestelde criteria uit het reglement drie genomineerden per categorie gekozen.
 

Drie genomineerden Starter van het Jaar Regio Zwolle 2016

WeFlyCheap Eelko van Drongelen en Ruud Raaijmakers Zwolle
TrudeCast Yilmaz Schoen Zwolle
Future Insight Bas Hoorn en Rick Klooster Zwolle
 

Drie genomineerden Ondernemer van het Jaar Regio Zwolle 2016

Hebo Maritiemservice Wiebbe Bronsink Zwartsluis
Molecaten Europe  Tim Slager Hattem
Van Werven Infra & Recycling Wilfred van Werven Oldebroek
 
Tijdens het Regio Zwolle Congres op donderdag 15 december 2016 wordt de Ondernemer en Starter van het jaar Regio Zwolle bekendgemaakt. De vakjury (2/3 stemmen) en de congresbezoekers (1/3 stemmen) bepalen welke ondernemers de prijzen gaan winnen. De verkiezing is een initiatief van VNO-NCW regio Zwolle, MKB regio Zwolle in samenwerking met Stichting Metropool Zwolle.

Van Werven en Heicom op Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg

Klik om te lezen