Menu

Van Werven aanwezig op Infra Relatiedagen

5 februari 2015

Van 10 tot 12 februari is Van Werven aanwezig op de Infra Relatiedagen in Hardenberg. De Infra Relatiedagen zijn hét trefpunt waar relaties in de Grond-, Weg en Waterbouw elkaar ontmoeten. U bent van harte welkom op onze stand, nummer 499.

Vorige maand presenteerden wij onze nieuwe beursstand. De stand kan voorzien worden van verschillende fotopanelen. Op de Infra Relatiedagen zullen wij deze nieuwe stand, mét nieuwe fotopanelen, presenteren. De fotopanelen brengen de verschillende facetten van ons bedrijf tot uiting. Met nieuw meubilair en nieuw foldermateriaal is deze stand zeker de moeite waard om te bezoeken.
 
Grondzuiger
Aan de ingang van de evenementenhal in Hardenberg is onze nieuwe grondzuiger te bekijken. Deze grondzuiger is vanaf heden te huur bij Van Werven. Op onze stand is meer informatie beschikbaar over de grondzuiger, een nuttig hulpmiddel in openbare werken, spoorweg werkzaamheden, landschap en omgevingswerken.
 
U bent van harte welkom om de nieuwe stand te bekijken én natuurlijk voor informatie over bijvoorbeeld grondverzet, projecten, bouwstoffen en verhuurmogelijkheden. U kunt ons van dinsdag tot en met donderdag tussen 13.00 uur en 21.00 uur vinden in standnummer 499.
 
Vraag via deze link uw gratis e-ticket aan. Wilt u meer informatie over de Infra Relatiedagen, kijk dan hier.

Van Werven en Heicom op Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg

Klik om te lezen