Menu

​Ruim 600 mensen aanwezig op jubilarisreceptie Van Werven

12 november 2014

Afgelopen vrijdag werden zes jubilarissen en één vutter in het zonnetje gezet. Zij waren vijfentwintig of veertig jaar in dienst, een mijlpaal die een receptie verdient. Eén van de eregasten gaat met de VUT en nam op deze avond afscheid van het bedrijf waar hij vijfendertig jaar met hart en ziel heeft gewerkt.

Ruim 600 gasten kwamen af op de receptie in Congres- en Partycentrum Coelenhage om de jubilarissen de hand te schudden. Daarnaast werden zij toegesproken door directeur Ton van der Giessen en ontvingen ze een bos bloemen en een envelop.

Jubilarissen

Jan van der Velde, Alfred Schaapman en Arjan Puttenstein zijn 25 jaar werkzaam bij Van Werven. Gerard van Ommen, Lammert van ’t Hof en Henk van Ommen mochten veertig dienstjaren vieren. Jan van Ommen: “Het is mooi dat er op deze manier aandacht aan deze jubilea wordt besteed. Het was gezellig en ik heb veel mensen de hand geschud. Vandaag ben ik natuurlijk gewoon weer hard aan het werk.” Ook Arjan Puttenstein beschreef de avond vooral als gezellig. “Er waren zo veel mensen, dat was overweldigend.”

Na 35 jaar gaat Willem van Oostenbrugge met pensioen. Van Oostenbrugge heeft gewerkt als shovelmachinist. Omdat zijn gezondheid hem beperkte in zijn dagelijkse werkzaamheden, is naar een passende oplossing gezocht. Willem werd hartelijk bedankt voor alles wat hij in die jaren voor Van Werven heeft betekend. De receptie heeft indruk gemaakt op de vutter: “Je hebt vijfendertig jaar bij dit bedrijf gewerkt en dan valt straks het doek. Dat is niet niks. Maar ik heb volop genoten van de receptie, de opkomst was gigantisch. Natuurlijk ben ik ook nog niet helemaal weg. Ik mag nog drie weken werken en daarna kom ik ook vast nog wel eens langs.”

Van Werven en Heicom op Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg

Klik om te lezen