Menu

Nieuw materieel: CAT 340FL en CAT 352FL

21 november 2016

Van Werven infra & recycling heeft onlangs zijn wagenpark uitgebreid met twee nieuwe rupskranen. De CAT 340FL en de CAT 352FL. Beide machines worden zowel projectmatig als voor het bemande machineverhuur ingezet.

De CAT 340F heeft een groot bereik en zelfs bij het volledig strekken van de giek veel hefvermogen. De motor van deze 45-tons rupskraan voldoet vanzelfsprekend aan de emissienorm EU Stage IV en biedt een groot vermogen, brandstofzuinigheid en betrouwbaarheid. De leidingen van de machine zijn weggewerkt in de lepelsteel van de giek, om schades aan de leidingen te voorkomen. Het maakt de kraan uitermate geschikt voor het werken in natte bouwkuipen. Als de machine niet ingezet hoeft te worden voor een natte bouwkuip, is hij beschikbaar voor het bemande machineverhuur.
 

CAT 352F LRE

Ook de CAT 352F LRE met lange giek is speciaal samengesteld op basis van de wensen van Van Werven. Zo heeft de 60-tons kraan een giek van 21 meter en een in hoogte verstelbare cabine, op een normale onderwagen. Dankzij deze onderwagen kunnen we zelf ad hoc de machine verplaatsen, wel met begeleiding, maar zonder vergunning. De kraan is voorzien van een Topcon GPS systeem. Deze kraan is beschikbaar voor de verhuur. Interesse? Bel Arnout Vos op 06 11 307 508.

Van Werven en Heicom op Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg

Klik om te lezen