Menu

​Milieustation Nunspeet verhuist naar Hullerweg 122

3 oktober 2014

Het milieustation aan de Industrieweg in Nunspeet verhuist per 17 oktober naar de locatie van BB Grondwerken aan de Hullerweg 122 in Nunspeet. Particulieren en bedrijven kunnen daar terecht voor het afleveren van afval zoals groenafval, puin, hout en bouw- en sloopafval.
 

Vanaf 17 oktober 2014 sluit Van Werven de deuren van haar recyclingvestiging te Nunspeet. Klanten van deze vestiging kunnen hun afval vanaf dan storten bij BB Grondwerken, die de samenwerking aangaat met Van Werven. Wilfred Van Werven, directeur bij het afvalinzamel- en recyclingbedrijf Van Werven, spreekt van een goed alternatief. “Het open houden van het oude milieustation aan de Industrieweg werd te duur. Op deze wijze blijft het betaalbaar. BB Grondwerken is een gespecialiseerde dienstverlener. Klanten kunnen hetzelfde serviceniveau verwachten, terwijl wij blijven zorgen voor de verdere verwerking van het afval.”

Van Werven blijft actief in de regio door het legen van afzet- en rolcontainers. Daarnaast kunnen bedrijven en particulieren hun afval aanbieden op één van de vestigingen van Van Werven in Harderwijk, Oldebroek en Hattemerbroek. Samen met BB Grondwerken in Nunspeet is er altijd een milieustation bij u in de buurt.

Eigenaresse van BB Grondwerken, Margreet van de Brake: "Wij zijn, sinds de overname tien jaar geleden bewust bezig met het uitbreiden en verbeteren van onze dienstverlening. Het leveren van mankracht en machines voor alle soorten van graafwerkzaamheden, zowel voor de zakelijke als de particuliere klant, blijft als basis bestaan. De klant kon sinds de verhuizing naar de Hullerweg in 2010 al terecht bij BB Grondwerken voor een breed assortiment zand, grind- en grondsoorten, bestratingsmaterialen en PVC. Door toevoeging van de milieustraat kunnen wij een nog beter totaalpakket leveren aan onze klanten op en vanaf één locatie".

U kunt bij BB Grondwerken tijdens werkdagen terecht tussen 07:00 en 18:00 uur. Op zaterdag is BB Grondwerken geopend van 08:00 tot 15:00 uur. Voor nadere informatie kunt u contact met opnemen op telefoonnummer 0341-254950

Van Werven en Heicom op Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg

Klik om te lezen