Menu

​Van Werven aanwezig op Infra Relatiedagen 2017

24 januari 2017

Ook dit jaar is Van Werven aanwezig op de Infra Relatiedagen in de Evenementenhal Hardenberg. Op 7, 8 en 9 februari ontmoeten wij u graag op onze stand, nummer 449.

Op de Infra Relatiedagen komen grond-, weg- en waterbouwprofessionals samen. Blijf op de hoogte van de laatste innovatieve producten en diensten. Uiteraard in de vertrouwde gemoedelijke sfeer die Infra Relatiedagen kenmerkt.
U bent van harte welkom voor informatie over bijvoorbeeld grondverzet, projecten, specialistisch grondverzet, bouwstoffen en verhuurmogelijkheden. U kunt ons van dinsdag tot en met donderdag tussen 13.00 uur en 21.00 uur vinden in standnummer 449.


Veiling voor Kika

Tijdens Infra Relatiedagen 2017 in Hardenberg zal er in de avond van woensdag 8 februari een professionele veiling voor het goede doel gehouden worden. Hier zullen beursexposanten een product, dienst of belevenis aanbieden waar bezoekers (en andere exposanten) op mee kunnen bieden. Van Werven juicht dit initiatief van harte toe en brengt twee kavels in tijdens deze veiling. U kunt bieden op een afvalcontainer (6 kuub) voor puin-, grond-, groen- of bouwafval binnen Nederland (m.u.v. de eilanden). De volledige opbrengst gaat naar Stichting Kinderen Kankervrij (Kika).
 
Vraag via deze link uw gratis e-ticket aan. Wilt u meer informatie over de Infra Relatiedagen, kijk dan hier.
 

Van Werven en Heicom op Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg

Klik om te lezen