Menu

Heicom en Van Werven samen op Groene Sector Vakbeurs

6 januari 2016

Op 12, 13 en 14 januari staan Heicom en Van Werven samen op de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg. Het moeder- en dochterbedrijf ontmoeten u graag op stand 116.

Van Werven is het moederbedrijf van Heicom. Beide bedrijven werken samen als het gaat om biobased products. Van Werven Biomassa vertelt u graag meer over deze hernieuwbare grondstoffen, zoals biobrandstof, biofiltermateriaal, rijbaanhout/schors en compost.
 

Boomgranulaat ECO

Heicom is een gespecialiseerd bedrijf in de wereld van bodemverbeteringsproducten. Eind oktober van dit jaar bracht Heicom een nieuw boomsubstraat op de markt. Dat nieuw ontwikkelde boomgranulaat bestaat voor minimaal 85% uit gerecyclede grondstoffen en de steenfractie voldoet daarmee aan het DUBOkeur (lage milieu-impact).
 

Complete groene branche 

De Groene Sector Vakbeurs is voor Nederland het enige complete platform waar de gehele groene branche samenkomt. Al 16 jaar maakt de unieke aantrekkingskracht van dit platform dat zowel regionale ondernemers als kopstukken van landelijke organisaties een bezoek een must vinden. De Groene Sector Vakbeurs Hardenberg verbindt groenprofessionals uit alle windstreken. Als boomkweker, hovenier, tuin- en landschapsarchitect of beslisser binnen de gemeentelijke groenvoorziening mag u deze vakbeurs dan ook zeker niet missen!
 
U bent van harte welkom voor voor informatie over de bodemverbeterende producten van Heicom en de Biobased Products van Van Werven Biomassa. U kunt ons tussen 13.00 uur en 21.00 uur vinden in standnummer 116.

Van Werven en Heicom op Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg

Klik om te lezen