Menu

Beurs Recycling 2015: Van Afval Naar Grondstof

29 oktober 2015

Van Werven kunststofrecycling is op 3, 4, en 5 november aanwezig op Recycling 2015: de vakbeurs voor de totale recyclingbranche. Wij ontmoeten u graag in stand 444. 

Het thema dit jaar is Van Afval Naar Grondstof (VANG). Hoe halen wij als recyclingsector het beste uit elkaar en uit het afval? Dat laten we graag zien. In onze stand vertellen wij u graag meer over onze kunststofrecycling, waar we van restkunststoffen weer hoogwaardige grondstof maken. 
 

VANG-straat

Naast onze stand, zijn we ook te vinden in de speciaal ingerichte VANG-straat. Verschillende partijen laten hier zien hoe zij van afval nieuwe grondstoffen maken. Van Werven kunststofrecycling laat in deze straat het proces zien dat PP en PVC doorlopen, voordat de restkunststoffen terugkeren in de kunststofindustrie als hoogwaardige kunststof. Maar ook verder, hoe ze uiteindelijk weer als nieuw producten de markt betreden. 

Recycling 2015 vindt plaats in de Evenementenhal Gorinchem. U kunt hier online tickets bestellen. Voor meer informatie over de beurs klikt u hier

Van Werven en Heicom op Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg

Klik om te lezen