Menu

Gerrit Visch 50 jaar in dienst bij Van Werven

18 november 2015

Een bijzondere mijlpijl. Gerrit Visch (64) is op 19 november maar liefst 50 jaar in dienst bij Van Werven. Het is voor het eerst in de geschiedenis van het familiebedrijf dat een dergelijk jubileum gevierd kan worden. Gerrit kwam in 1965 in dienst en heeft altijd gewerkt als shovelmachinist. Sinds een aantal jaar werkt hij op de betoncentrale in Lelystad, met nog altijd evenveel passie voor zijn beroep. 

Het is een unieke mijlpaal, die past bij deze unieke man. Gerrit Visch blijft er nuchter onder. “Het leven liep gewoon zo. Op mijn vijftiende begon ik met werken bij Van Werven. Ik heb mijn hele leven gewerkt, ik ben altijd bezig geweest. Mijn werk is mijn hobby.”
 
Bij Heembeton in Lelystad voelt de jubilaris zich helemaal op zijn plek. Het is niet voor niets dat hij al meer dan tien jaar op deze plek werkzaam is. Hoewel hij wel in is voor een praatje, wordt hij ook getypeerd als iemand die graag zijn eigen gang gaat. En dat kan in Lelystad. “Ik moet de fabriek ‘bijhouden’, de trechters vullen en zand laden bij particulieren of bedrijven. De mensen met wie ik werk hebben allerlei achtergronden. Ik krijg hier enorm veel waardering voor mijn werk als shovelmachinist. 

Wilfred van Werven, divisiedirecteur bij Van Werven: “Gerrit verstaat zijn vak als geen ander en levert altijd kwaliteit. Hij heeft zoveel ervaring op de shovel, dat bedrijven Gerrit graag aan zich binden. Het is natuurlijk heel bijzonder dat we dit jubileum kunnen vieren. We zullen deze dag niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Onze medewerkers zijn ons grootste kapitaal, dat ze zo lang bij ons willen werken, dat zegt wat. We zijn er trots op en willen natuurlijk ook Gerrit bedanken voor al die jaren van inzet en toewijding voor zijn werk.” 


Van Werven en Heicom op Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg

Klik om te lezen